Dermaplaning -kasvohoito

Dermaplaning -kasvohoito

Dermaplaning -kasvohoito

 

Dermaplaning -kasvohoito on uudenlainen toimenpide kasvojen kuolleiden ihosolujen sekä ylimääräisten, läpikuultavien ihokarvojen poistamiseen. Hoidon avulla voidaan myös vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä. Ihosta tulee välittömästi tasaisemman tuntuinen ja näköinen. Hoito on täysin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana.

Hoidossa käytetyt naamiot ja seerumit valitaan aina asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

Huomioithan että hoito soveltuu ainoastaan ehjälle ja terveelle iholle. Jos sinulla on ihossa tulehdusta, aktiivisessa vaiheessa oleva akne tai muita sairauksia, hoitoa ei voida tehdä.

Hoitoon sisältyy:
– Alkupuhdistus

– Ihon höyrytys

Dermaplaning -kasvohoito hoito erikoisammattilaisen terällä, sekä mustapäiden mekaaninen puhdistus

– Kasvonaamio

– Ice globes kasvohieronta

– Seerumi

– Hoitava aurinkosuoja

Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen myös auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplaning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

KENELLE HOITO SOVELTUU?
Se on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia ja juonteita suun ympärillä. Hoito sopii myös niille, joilla on hieman ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja on kivuton vaihtoehto vahaukselle.

ONKO HOITO VAIN NAISILLE?
Dermaplaning-hoito toimii myös miehille, jotka kärsivät parranajosta aiheutuvista karvatupen tulehduksesta ja kuopista”. Koska Dermaplanning-hoito on iholle terveellistä, lähes kaikki voivat hyötyä ihon nuorentamisesta sen avulla.

MITKÄ OVAT HOIDON HYÖDYT?
Hoito on ihanteellinen tapa kuoria ihoa. Hoidossa ei käytetä kemikaaleja, jolloin se siis aiheuttaa vähemmän ärsytystä herkälle iholle. Hoidon kesto on enintään 30 minuuttia, eikä se jätä ihoa punaiseksi, tai turvonneeksi. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi.

 

Dermaplaning -kasvohoito Hinnat ja ajanvarauos

Dermaplaning -kasvohoito hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Hydra Beauty (...

Next Post

Meso Therapy –...

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *