Lue lisää About
Us

Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja hyvinvoinnista, ja tämä kiinnostus on johtanut minua työskentelemään kauneudenhoitoalan parissa. Olen kouluttautunut alalla laajasti ja hankkinut monipuolista osaamista eri hoitomuodoista. Erityisesti olen erikoistunut täyteainehoitoihin, joissa käytän hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Olen perehtynyt tarkasti eri täyteaineiden ominaisuuksiin ja sovelluskohteisiin, ja osaan valita oikean täyteaineen jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Työni vaatii suurta tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä teen hoidot hyvin herkällä kasvojen alueella. Olen oppinut vuosien varrella keinoja rauhoittaa asiakkaitani ja saada heidät tuntemaan olonsa mukavaksi hoidon aikana. Asiakkaan tyytyväisyys on minulle kaiken A ja O. Panostan aina siihen, että asiakas saa hoitonsa yksilöllisesti ja juuri omiin tarpeisiinsa räätälöitynä. Haluan myös olla tavoitettavissa asiakkaitani varten, jos heillä herää kysymyksiä hoitojen jälkeen. Olen todella ylpeä työstäni kauneudenhoitoalan ammattilaisena. Saan tehdä työtä, joka on tärkeää ja merkityksellistä monille asiakkaille. On upeaa nähdä, miten pienilläkin hoidoilla voi olla suuri vaikutus ihmisen hyvinvointiin ja itsetuntoon.

Bignaz

Founder & Beautician

Ampol

Lue lisää About
Us

Kauneus ja ihonhoito ovat aina olleet minulle suuri intohimo, joka ajoi minut kouluttautumaan alalle. Nyt monta vuotta myöhemmin voin sanoa löytäneeni tästä oman juttuni ja kehittäneeni laajan osaamisen kauneudenhoitoalalla. Olen erityisen ylpeä kokemuksestani ihonhoidosta, erityisesti kasvojen ja kulmien alueilla. Olen myös erikoistunut kulmien kohotukseen (browlift), ripset ja kulmat kestovärjäykseen sekä huulien kestopigmentointiin (lip blush). Uskon, että henkilökohtainen lähestymistapa on avain onnistuneeseen hoitoon ja pyrin aina kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita yksilöllisesti räätälöidyn hoidon suunnittelussa. Jatkuva kouluttautuminen on minulle tärkeää, jotta pystyn pitämään taitoni ajan tasalla ja tarjoamaan asiakkaille aina parhaat mahdolliset hoidot. Haluan tarjota asiakkailleni laadukasta, mutta samalla rentouttavaa ja miellyttävää kokemusta, joka jättää heidät tyytyväisiksi ja kauniiksi.

Nazanin

Yrittäjä

nazaninn

Get Newsletter Get Connect

Access to our fitness centre and pool is free to all our hotel guests. For non-guests membership packages are available.

leaf icon 1