Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen ja tehokas tapa syväpuhdistaa kasvojen iho. Tämä hoitomenetelmä käyttää ultraääniaaltoja, jotka tunkeutuvat ihon syvimpiin kerroksiin ja poistavat tehokkaasti epäpuhtaudet, kuten kuolleet ihosolut, talin ja bakteerit. Ultraäänipuhdistus auttaa myös avaamaan tukkeutuneet huokoset, parantamaan ihon verenkiertoa ja lisäämään ihon elastisuutta ja kimmoisuutta.

Ultraäänipuhdistus on erityisen tehokas rasvaiselle ja akneiholle, mutta sitä voi käyttää kaikille ihotyypeille. Se on erittäin hellävarainen hoitomenetelmä, joka ei vahingoita tai ärsytä ihoa. Ultraäänipuhdistus voidaan yhdistää muihin ihonhoitomenetelmiin, kuten kasvohoitoon tai ihon kosteuttamiseen, jolloin saavutetaan vieläkin parempia tuloksia.

Ultraäänipuhdistus auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja terveyttä, ja sen säännöllinen käyttö voi auttaa estämään uusien epäpuhtauksien muodostumista. Se on nopea, kivuton ja miellyttävä tapa hoitaa kasvojen ihoa, ja sen jälkeen iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja heleältä.

Ultraäänipuhdistus on hoito, jossa ihoa puhdistetaan ja kuollut ihosolukko poistetaan ultraäänen avulla. Tässä on joitain huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hoidon:

Ennen hoidon aloittamista:

 • Varmista, että iho on puhdas ja kuiva ennen hoidon aloittamista. Vältä käyttämästä meikkiä tai muita ihonhoitotuotteita, jotka voivat estää ultraäänipuhdistuksen tehokkuutta.
 • Vältä aurinkoa ja auringonottoa vähintään viikon ajan ennen hoidon aloittamista, sillä auringonpolttama iho voi olla herkkä ja altis vaurioille.
 • Vältä käyttämästä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään 24 tuntia ennen hoidon aloittamista, sillä ne voivat ärsyttää ihoa ja tehdä siitä herkemmän.
 • Kerro hoitajalle, jos sinulla on ihosairauksia tai ihottumia, sillä tämä voi vaikuttaa siihen, voidaanko hoito suorittaa.

Hoidon jälkeen:

 • Noudata hoitajan antamia ohjeita tarkasti. Yleensä sinun tulee välttää fyysistä rasitusta ja hikoilua vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, jotta iho saa rauhoittua ja paranee nopeammin.
 • Vältä koskettamasta käsiteltyä ihoa tai hankaamasta sitä, sillä se voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa tulehdusta.
 • Vältä käyttämästä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen.
 • Käytä kosteusvoidetta hoidetulle alueelle, jotta iho pysyy kosteutettuna ja paranee nopeammin.
 • Vältä saunomista, kuumia kylpyjä ja höyryjä vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, sillä tämä voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa tulehdusta.
 • Käytä korkean suojakertoimen aurinkovoidetta, jos aiot altistua auringolle hoidon jälkeen.
 • Vältä voimakasta liikuntaa ja fyysistä rasitusta useita päiviä hoidon jälkeen.

On tärkeää muistaa, että jokaisen potilaan tilanne ja hoitotarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää keskustella hoitajan kanssa ja noudattaa heidän antamiaan ohjeita saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen ultraäänipuhdistus-hoidossa.

 

Ultraäänipuhdistus hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Mekaaninen ihonpuhdistus

Next Post

Microblading

Comments are closed