Silmän rajaus kestopigmentointi

Silmän rajaus kestopigmentointi

Silmän rajaus kestopigmentointi

Silmän rajaus kestopigmentointi on nopea ja kestävä tapa saada täydellinen silmienrajaus. Geelimäinen puudutevoide tekee käsittelystä miellyttävämmän, ja ammattilaisemme varmistavat turvallisuuden ja tehokkuuden käyttämällä tukevaa sormiotetta. Pigmentti lisätään ripsien tyveen, mikä luo sinne silmien rajaukset. Silmien kestopigmentointia ei voida tehdä, jos sinulla on ripsipidennykset. Toimenpiteen jälkeen silmäluomet voivat hieman turvota, mutta hoitamalla niitä kuivalla ja kylmällä hauteella, paraneminen kestää korkeintaan viikon. Saat jälkihoito-ohjeet kirjallisena mukaan hoitolasta, ja niitä noudattamalla voit välttää rankkaa liikuntaa ja hankausta sekä saunomista ja uintia viikon ajan. Jos kyseessä on vanhan muualla tehdyn pigmentoinnin korjaus tai vahvistus, hinta on tapauskohtainen.

kestopigmentointi helsinki

 

Pigmentti lisätään ripsi tyveen, luoden sinne silmien rajaukset.
Silmien kestopigmentointia ei voida tehdä jos sinulla on ripsipidennykset, varaathan ajan kun pidät sinulla ei ole ripsienpidennyksiä.

Bignaz beautyssa ei tehdä “cat eye liner”(loppu veto liner ).

Silmänrajaus kestopigmentoinnin hyödyt:

Näytät hyvältä ilman silmämeikkiä, korostaa silmiäsi ja kohottaa katsettasi.

eyeliner

Ennen toimenpidettä:

Tule varatulle ajalle puhdistetulla iholla, ilman meikkiä ja ilman ripsenpidennyksiä piilolinssit tulisi myös ottaa pois.

Silmäluomet voivat hieman turvota toimenpiteen jälkeen. Mitä ohuempi rajaus tehdään, sitä vähemmän turvotusta yleensä on. Silmäluomia voi hoitaa kuivalla ja kylmällä hauteella muutaman kerran päivässä.Vahvistuskäynti: 1,5-2kk ekan toimenpiden jälkeen.

Paraneminen kestää korkeintaan viikon.

Saat jälkihoito ohjeet kirjallisena mukaan hoitolasta:

Eyelineria ei ole tarpeen juurikaan kosteuttaa , pelkkä päivittäinen huuhtelu on riittävä, muuten eyeliner pigmentoinnin hoito ei poikkea muiden pigmentointien hoitamista.

Kestopigmentointi jälkihoito-ohje:
Vältä rankkaa liikuntaa viikon ajan.
Älä sauno tai ui viikkoon toimenpiteestä.
Käytä hoitovoidetta tarvittaessa.
Vältä hoidetun alueen hankausta ja meikkausta viikon ajan.

Mikäli kyseessä on vanhan muualla tehdyn pigmentoinnin korjaus tai vahvistus,ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon. Hinta on silloin tapauskohtainen.

 

Silmien kestopigmentointi hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Ripsienpidennykset

Next Post

Kasvohieronta

Comments are closed