Kasvohieronta

Kasvohieronta

Kasvohieronta

Kasvohieronta on loistava tapa helliä itseäsi ja hemmotella ihoasi samalla kertaa. Hieronta ei ainoastaan rentouta kasvojen lihaksia, vaan myös vilkastuttaa ihon verenkiertoa, joka auttaa ihoa saamaan tarvitsemansa hapen ja ravinteet. Tämä taas parantaa ihosolujen uudistumista, joka tekee ihosta elinvoimaisemman ja nuorekkaamman näköisen.

Kasvohieronta on myös hyödyllinen tapa poistaa kertynyttä nestettä ja turvotusta kasvoilta. Hierontatekniikat auttavat stimuloimaan lymfajärjestelmää, joka poistaa kuona-aineita ja ylimääräistä nestettä kudoksista. Tämä auttaa vähentämään kasvojen turvotusta ja antaa iholle terveemmän ja heleämmän ilmeen.

Kasvohieronta sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti niille, jotka kärsivät stressistä ja lihasjännityksistä kasvojen alueella. Hieronta rentouttaa kasvojen lihaksia ja auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta. Hieronta sopii myös niille, jotka haluavat vähentää juonteita ja ryppyjä, sillä hieronta auttaa edistämään kollageenin tuotantoa, joka on tärkeä ainesosa nuorekkaan ja kiinteän ihon ylläpitämisessä.

Kasvohieronnan jälkeen on tärkeää suojata iho auringolta ja käyttää kosteuttavaa voidetta säännöllisesti. Hieronta on suositeltavaa tehdä kuukausittain ylläpitämään ihon terveyttä ja hyvinvointia.

On tärkeää mainita, että kasvohieronta ei sovi kaikille. Henkilöille, joilla on tulehdus tai ihon infektio, ei suositella kasvohierontaa. Myös henkilöt, joilla on veren hyytymishäiriöitä tai jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä, tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen kasvohieronnan aloittamista.

Tule kokeilemaan kasvohierontaamme ja anna ihollesi ansaitsemaansa hemmottelua ja hoivaa. Käytämme hieronnassa laadukkaita öljyjä, kuten jojobaöljyä ja ruusuöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Rentoutumista ja hyvinvointia takaamme Korealaisella pää+niska- ja kasvohieronnalla, joka on kokonaisvaltainen ja rentouttava hoito.

 

Kasvohieronta-helsinki

Kasvohieronta on hoito, jossa käytetään hellävaraista hierontaa kasvojen lihaksille, kudoksille ja iholle. Tässä on joitain huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hoidon:

Ennen hoidon aloittamista:

  • Puhdista kasvosi huolellisesti ennen hoitoa, jotta öljyt ja meikki eivät tuki ihohuokosia.
  • Vältä syömistä raskaan aterian tai alkoholin juomista ennen hoitoa, sillä se voi aiheuttaa turvotusta ja epämukavuutta hoidon aikana.
  • Kerro hierojalle, jos sinulla on jokin sairaus tai sairastat jotakin kroonista sairautta, joka voi vaikuttaa hoidon turvallisuuteen tai tehokkuuteen.

Hoidon jälkeen:

  • Vältä voimakasta fyysistä rasitusta ja liikuntaa välittömästi hoidon jälkeen, sillä se voi aiheuttaa lisääntynyttä verenkiertoa kasvoihin ja aiheuttaa turvotusta.
  • Vältä altistumista auringonvalolle ja käytä suojakerrointa, sillä hieronta voi tehdä ihosi herkemmäksi auringon vaurioille.
  • Juo runsaasti vettä hoidon jälkeen, sillä se auttaa poistamaan toksiineja kehosta ja edistää paranemista.
  • Vältä alkoholin juomista ja tupakointia vähintään muutaman tunnin ajan hoidon jälkeen, sillä ne voivat hidastaa paranemista ja tehdä ihosta kuivemman.
  • Vältä käyttämästä muita ihonhoitotuotteita tai kosmetiikkaa muutaman tunnin ajan hoidon jälkeen.

On tärkeää muistaa, että jokaisen potilaan tilanne ja hoitotarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää keskustella hierojan kanssa ja noudattaa heidän antamiaan ohjeita saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen kasvohieronnan hoidossa.

 

Kasvohieronta hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Silmän rajaus kestopigmentointi

Next Post

Täyteainekoulutus

Comments are closed