Mesolangat

Mesolangat

Mesolangat

Mesoterapia-langanosto, jota kutsutaan myös nimillä mesoterapia-langat tai langankohotus, on innovatiivinen ei-kirurginen hoitomenetelmä, joka voi palauttaa volyymin ja kiinteyden iholle. Menetelmässä bioabsorboituvia lankoja ruiskutetaan ihoon, jolloin iho kiristyy ja kohoaa, mikä tuottaa välittömiä tuloksia, jotka paranevat ajan myötä.

Langat on valmistettu polydioxanone-materiaalista, jota käytetään yleisesti sydänleikkauksissa ja haavojen sulkuun ja joka on erittäin yhteensopiva kehomme kudosten kanssa. Ajan myötä langat liukenevat ja stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta, kiinteyttä ja rakennetta. Käsitellylle alueelle lisääntynyt verenkierto myös parantaa ihon ulkonäköä.

Mesoterapia-lankoja voidaan käyttää hoitamaan eri kasvojen alueita, kuten otsaa, poskipäitä, leuka- ja kaulalinjaa ja jopa kehoa, kuten käsivarsia ja reisiä, parantaen niiden määritelmää ja vähentäen roikkuvaa ihoa.

Toisin kuin kirurgiset kasvojenkohotukset, mesoterapia-lankojen hoidoissa on vähemmän riskejä tai toipumisaikaa, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät turvallista ja tehokasta ratkaisua ihon uudistamiseen.

Mesoterapia-lankojen hoidot sopivat kaikille yli 18-vuotiaille.

Menetelmä on erityisen suosittu 25-50-vuotiaiden asiakkaiden keskuudessa.

Langat voidaan käyttää hoitamaan:

Kasvojen rypyt (otsa, keskikasvo, suun ympärillä)
Roikkuvat ihoalueet (posket, leuka, silmänalusen pussit)
Kaulan iho (kaksoisleuka, roikkuva iho, vaakasuorat viivat)
Mesoterapia-langanoston jälkeen on tärkeää välttää liiallista kasvojen liikettä ja ilmeitä ensimmäisen viikon aikana, jotta langat eivät siirry pois paikoiltaan ja haittaa tuloksia. On myös tärkeää välttää tulehduskipulääkkeitä muutaman viikon ajan hoidon jälkeen.

Vasta-aiheet hoitoon sisältävät:

Alle 18-vuotiaat henkilöt
Autoimmuunisairaudet
Hemofilia
Tulehdus hoidettavalla alueella

Mesolangat ovat ihon alle asetettavia kollageenilankoja, jotka auttavat kiinteyttämään ja kohottamaan ihoa. Ennen hoidon aloittamista on tärkeää keskustella lääkärin kanssa hoidon sopivuudesta ja mahdollisista riskeistä ja sivuvaikutuksista.

Ennen hoidon aloittamista on myös hyvä välttää verenohennuslääkkeitä, kuten aspiriinia ja ibuprofeenia, sillä ne voivat lisätä verenvuodon riskiä. Alkoholin ja tupakan käyttö kannattaa lopettaa ainakin 24 tuntia ennen hoitoa, sillä ne voivat vaikuttaa ihon ja kehon kykyyn parantua.

Hoidon jälkeen on tärkeää noudattaa hoitavan lääkärin antamia ohjeita. On normaalia, että iho voi olla herkkä ja turvoksissa hoidon jälkeen. Kipua ja epämukavuutta voi lievittää kylmäpakkausten avulla. On tärkeää välttää kovaa liikuntaa ja raskasta nostamista muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.

Lisäksi on tärkeää välttää kosketusta käsiteltyjen alueiden kanssa, jotta vältetään tulehdusriski. Ihon tulee myös pysyä puhtaana, ja sen tulee olla kosteutettu. Tarkkaile myös käsitellyn alueen ihoa mahdollisten komplikaatioiden varalta, kuten punoitusta, turvotusta tai infektioita. Jos huomaat mitään epänormaalia, ota yhteyttä hoitavaan lääkäriin.

 

 

Mesolangat | Mesolankahoidot hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Sisthaema

Next Post

Koneellinen lymfahoito

Comments are closed