Dermapen4 -mikroneulaushoito

Mesoterapia – Mikroneulaushoito

Mesoterapia – Mikroneulaushoito

Mesoterapia mikroneulaushoito on ihon uudistushoito, joka käyttää ihon pinnalle tehtyjä mikroneulauskanavia tuomaan iholle tarkasti valittuja hoitoaineita. Hoidossa käytettävät aineet voivat sisältää esimerkiksi vitamiineja, aminohappoja, kasviuutteita tai muita ravintoaineita, jotka auttavat korjaamaan ihon vaurioita, parantamaan ihon rakennetta ja elvyttämään ihoa.

Mikroneulaus on tekniikka, jossa ihoon tehdään pieniä, tarkasti sijoitettuja neulareikiä, jotka stimuloivat ihon omaa kollageenituotantoa. Tämä auttaa parantamaan ihon rakennetta ja elastisuutta, vähentämään juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä tasoittamaan ihon sävyä. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja riippuvat ihotyypistä, iän mukanaan tuomista muutoksista ja muista tekijöistä.

Mikroneulaushoito voi auttaa myös arpia ja aknearpia. Hoidon aikana neulat tunkeutuvat ihon syvempiin kerroksiin, jolloin arpikudoksen solukko voi stimuloitua ja ihoon muodostuu uutta kollageenia. Tämä auttaa vähentämään arpien näkyvyyttä ja tasoittamaan ihon pintaa.

Meso Therapy Mikroneulaushoito on hoito, jossa iholle tehdään pieniä neulojen pisteitä, joilla lisätään ihon kollageenin tuotantoa ja parannetaan ihon rakennetta. Tässä on joitain huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hoitoa:

Ennen hoidon aloittamista:

 • Konsultoi lääkäriä tai hoitajaa, joka suorittaa toimenpiteen. Kerro heille terveydentilastasi ja lääkityksistäsi. He voivat kertoa, onko sinulle sopiva hoito.
 • Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia vähintään kaksi päivää ennen hoitoa, sillä ne voivat hidastaa paranemista.
 • Vältä verenohennuslääkkeitä, kuten aspiriinia, ibuprofeenia ja naprokseenia vähintään viikkoa ennen hoitoa, koska ne voivat lisätä verenvuodon riskiä.
 • Vältä kaikkia muita esteettisiä hoitoja, kuten täyteaineita tai botuliinitoksiinia, vähintään viikon ajan hoidon ennen, jotta iho ehtii rauhoittua.

Hoidon jälkeen:

 • Noudata lääkärin antamia ohjeita tarkasti. Yleensä sinun tulee välttää fyysistä rasitusta, hikoilua ja kuumia juomia ja ruokia, kuten teetä ja kahvia, vähintään 24 tunnin ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia ensimmäisen päivän ajan, koska ne voivat hidastaa paranemista.
 • Vältä voimakasta altistumista auringolle, solariumille ja kylmälle ilmalle ensimmäisten päivien ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä voimakasta hankausta tai hierontaa käsitellyllä alueella, sillä se voi aiheuttaa tulehdusta.
 • Käytä kosteusvoidetta hoidetulle alueelle, jotta iho pysyy kosteutettuna ja paranee nopeammin.
 • Vältä saunomista ja kuumia kylpyjä vähintään viikon ajan hoidon jälkeen.
 • Käytä korkean suojakertoimen aurinkovoidetta, jos aiot altistua auringolle hoidon jälkeen.

On tärkeää muistaa, että jokaisen potilaan tilanne ja hoitotarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää keskustella lääkärin kanssa ja noudattaa heidän antamiaan ohjeita saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Meso Therapy Mikroneulaushoito voidaan tarvita uudelleen muutaman kuukauden kuluttua, jotta saavutetaan toivottu tulos.

 

 

Meso Therapy – Mikroneulaushoito hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Dermaplaning

Next Post

Plasma Pen hoidot

Comments are closed