Kulmakarvojen laminointi - Brow Lift

Kulmakarvojen laminointi – Brow Lift

Kulmakarvojen laminointi – Brow Lift

Kulmien laminointi on kasvava kauneushoitotrendi, joka antaa kulmakarvoille täyteläisyyttä, muotoa ja kestävyyttä. Hoito on erityisesti suunnattu henkilöille, joilla on ohuet, harvat ja hankalasti muotoiltavat kulmakarvat.

Kulmien laminointi on kivuton ja nopea hoito, joka muotoilee kulmakarvat haluttuun muotoon ja nostaa niitä ylöspäin antaen ilmeelle kohotetun ja raikkaan ilmeen. Hoito sisältää myös värjäyksen, joka antaa kulmakarvoille kauniin ja luonnollisen värin.

Laminointi-hoito tehdään erityisellä geelillä, joka nostaa karvat ylöspäin ja muotoilee ne haluttuun muotoon. Hoito kestää noin 30-60 minuuttia ja sen vaikutus kestää yleensä noin 4-8 viikkoa. Hoidon jälkeen kulmakarvat saattavat tuntua hieman jäykiltä, mutta tämä tunne häviää nopeasti.

Kulmien laminointi on loistava vaihtoehto kulmakarvojen kestovärjäykselle ja -muotoilulle, sillä se antaa luonnollisemman lopputuloksen ja kestää pidempään. Hoito sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille kulmakarvoille, ja sen avulla voit saada juuri sellaiset kulmakarvat, joita haluat.

Anna kulmiesi saada kaipaamansa huomio ja tulla upeiksi kulmien laminoinnilla. Kokeile tätä hoitoa ja ihastu sen tulokseen!”

Kulmakarvojen laminointi, joka tunnetaan myös nimellä Brow Lift, on menetelmä, jolla kulmakarvat käsitellään erityisellä hoitavalla aineella, joka tekee karvoista kiiltävät, joustavat ja muotoiltavat. Tässä hoidossa on tärkeää huomioida seuraavat asiat ennen ja jälkeen hoitoa:

Ennen hoitoa:

  • Vältä kulmakarvojen nyppimistä ja muotoilua noin kaksi viikkoa ennen hoitoa, jotta karvojen kasvualueet ovat selkeästi näkyvissä ja niitä voidaan käsitellä paremmin.
  • Ilmoita hoitajalle, jos sinulla on herkkä iho tai allergioita hoitotuotteille.
  • Vältä kulmakarvojen värjäystä noin kaksi päivää ennen hoitoa, jotta iho on rauhoittunut.

Jälkeen hoitoa:

  • Vältä koskettamasta tai kastelemasta kulmakarvoja vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, jotta hoitotuote saa vaikuttaa kunnolla.
  • Vältä saunomista, uimista ja hikoilua 24-48 tunnin ajan hoidon jälkeen, jotta hoitotuote ei huuhtoudu pois.
  • Vältä kulmakarvojen nyppimistä ja muotoilua noin 2 viikkoa hoidon jälkeen, jotta hoitotuote saa vaikuttaa kunnolla ja kulmakarvat ovat pysyvästi muotoillut.
  • Vältä kulmakarvojen koskettamista käsilläsi, jotta bakteerit eivät pääse iholle.
  • Vältä meikin käyttöä vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, jotta hoitotuote saa vaikuttaa kunnolla ja iho saa rauhoittua.

On tärkeää noudattaa hoitajan antamia ohjeita huolellisesti, jotta kulmakarvojen laminointi hoito saavuttaa toivotut tulokset.


Kulmakarvojen laminointi – Brow Lift hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Ripsien kestotaivutus –...

Next Post

Kulmien muotoil

Comments are closed