Sinettipidennykset - Hiustenpidennykset

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset ovat aitoa pidennys hiusta mikä saa ne tuntumaan sekä näyttämään erityisen luonnollisilta. Sinettipidennykset kiinnitetään omiin hiuksiin keratiinivahalla, mikä taka niiden kiinnityksen ja istuvuuden muita pidennyksiä paremmin. Haluttaessa sinettejä voidaan laittaa koko päähän ja myös vähemmänkin jos haluaa saada hiuksista tuuheammat. 

Pidennyksiä laitettaessa hiusten tulee olla puhtaat, kuivat läpikotaisin sekä harjatut. Eli hiuksia pitäisi joko pestä edellisenä päivänä (1 pvä ennen laittoa )tai samana päivänä. Huom! Tekijämme huomaa jos hiukset ei ole pesty pitkään aikaan ja silloin ei voi pidennyksiä laittaa. 

BIGNAZBEAUTYSSA Käytämme 100% aitoa slaavilaista hiusta! Markkinoiden ylivoimaisesti halutuin ja kalleinta sekä parhaat hiukset laadultaan ja pysyvyydeltään.

Slaavilainen hius on valmistettu korkeanlaatuisista hiuksista, jotka on kerätty lähinnä Venäjän pohjoispuolisilta alueilta.

Saatavana pituudet 40 – 100 cm, eri värisävyt sekä ylelliset ja täysin luonnolliset hiukset.

Ne ovat silkinpehmeät ja erittäin tuuheat, hiusosiot kiinnitetään erittäin kestävällä keratiinilla. Sinettiosioita on eri mittaisia ja niissä voi olla eri määrä hiusta. Sinettiosion paino on yleensä 0.5g -1.0g välillä. Huoltoväli 2-3kk ja tarvittaessa osa sineteistä voidaan huollon yhteydessä vaihtaa.

TEIPPIPIDENNYKSELLÄ HIUSTENPIDENNYKSET

Tarjoamme myös slaavilaisia hiustenpidennyksiä myös teippikiinnityksellä jolloin emme lämmitä mitään keratiinia ja laitto on nopempaa koska teippi on valmiiksi kiinni pidennyksessä.

Slaavilaiset teippipidennys sisältää erittäin vahvaa ja pesunkestävällä teippiä.Pidennykset pysyvät hyvin seuraavaan huoltoon asti. Jokainen hiusosio on 2-4 cm levyinen, paino 2,5 g. Koko pään hiustenpidennystä varteen tarvitaan yleensä 40 osiota (100 g). Teippipidennykset tarvitsevat ammattimaista huoltoa noin 1-2 kuukauden välein.

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset HOITO-OHJEET  

HIUSTENPIDENNYSTEN PESU JA HOITO

Letitä hiukset yöksi, jotta hius ei takkuuntuisi.Pidennys on suojattava uinnin ajaksi. Pidennyshius ei kestä kloori- tai suolavettä.Harjaa hiukset usein, myös liitoskohtien läheltä. Muista niska-alueen hiukset. Kun kampaat pidennyshiuksia, käytä päivittäin pidennyshiukselle tarkoitettua harjaa. Hiuksia voi suoristaa ja kihartaa normaalisti mutta välttää kiinnityskohtiin osumista liiallisella lämmöllä.

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset – PESU

– Käytä pidennyksille tarkoitettuja shampoota ja hoitoainetta

– Levitä hoitoaine huolellisesti latvoihin ei kiinnityskohtiin päälle eikä hiuspohjaan!  Levitä vain shampoo hiuspohjaan!

– Pese hiukset mielellään max. 3 kertaa viikossa

– Tee viimeinen huuhtelu viileällä vedellä

– Älä pese hiuksia pää alaspäin muuten hiukset takkuuntuu

– Älä mene märillä hiuksilla nukkumaan

– Suojaa hiukset pyyhkeellä saunoessasi

– Suojaa hiukset kloori- ja merivedeltä

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset – HARJAUS

– Käytä harjana pidennyksille tarkoitettua harjaa

– Pidä toisella kädellä kiinni kiinnityskohdasta

– Harjaa aloittaen latvasta ja edeten ylöspäin

– Harjaa hiukset vähintään aamuin ja illoin

– Älä harjaa märkiä pidennyksiä

Oikea hoito pidentää huomattavasti hiusten käyttöikää!

 

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Microblading

Next Post

Meso Hair –...

Comments are closed