Sinettipidennykset - Hiustenpidennykset

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset

Sinettipidennykset ovat yksi suosituimmista tavoista saada lisää pituutta ja volyymia hiuksiin. Tämä menetelmä on yleistynyt erityisesti viime vuosina, sillä se mahdollistaa monipuolisen hiustyylin ja sen helpon ylläpidon. Sinettipidennykset ovat turvallinen ja pitkäkestoinen vaihtoehto hiusten pidentämiseen.

Sinettipidennykset kiinnitetään pienillä, litteillä metallisilla renkailla, jotka painetaan hiusten tyveen. Tämä tehdään siten, että oma hiusosio ja pidennysosa on renkaan sisällä ja renkaan päälle jää pieni siima. Renkaan avulla pidennyksen kiinnitys on tukeva ja kestävä. Renkaan koko ja väri valitaan hiusten värin ja paksuuden mukaan, jotta pidennykset sulautuvat mahdollisimman hyvin omaan hiustyyliin.

Sinettipidennyksiä on saatavilla monessa eri pituudessa ja paksuudessa. Valittavana on myös eri materiaaleista valmistettuja pidennyksiä, kuten aitoa ihmisen hiusta, synteettistä hiusta tai tekokuitua. Aitoa ihmisen hiusta käytettäessä, sinettipidennykset sulautuvat omaan hiustyyliin kaikkein luonnollisimmin.

Sinettipidennykset kestävät noin 2-4 kuukautta, riippuen hiusten kasvunopeudesta ja hoidosta. Pidennysten huolto tulee tehdä noin 6-8 viikon välein, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa ja mahdolliset renkaat saadaan korjattua. Pidennysten huollossa renkaat avataan, pidennysosa siirretään ylemmäs ja renkaat suljetaan uudelleen hiusten tyveen.

Sinettipidennykset ovat hyvin monipuolinen ratkaisu hiusten pidentämiseen. Niitä voi käyttää niin pitkäaikaiseen hiusten pidentämiseen kuin esimerkiksi juhla- tai hääkampauksissa. Sinettipidennykset antavat hiuksille volyymia ja näyttävyyttä ja mahdollistavat monipuoliset kampaukset. Pidennyksiä on myös helppo hoitaa, sillä niitä voi pestä ja muotoilla hiusten mukana.

Sinettipidennykset ovat turvallinen ja pitkäkestoinen vaihtoehto hiusten pidentämiseen. Niitä voi käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin, kuten juhla- tai hääkampauksiin tai vain arkeen.

Ennen sinettipidennyksiä:

  1. Vältä hiustenpesua 24 tunnin ajan ennen pidennysten asettamista, jotta hiuspohja ei ole liian öljyinen tai liian kuiva.
  2. Vältä käyttämästä hoitoaineita, öljyjä tai muita hiustuotteita ennen pidennysten asettamista, sillä ne voivat heikentää sinettien pitoa.
  3. Varmista, että hiukset ovat täysin kuivat ennen pidennysten asettamista, jotta sinetit pysyvät paremmin paikallaan.
  4. Pese hiukset huolellisesti ennen pidennysten asettamista, jotta hiukset ja hiuspohja ovat puhtaat.

Jälkeen sinettipidennyksien:

  1. Vältä hiustenpesua 24-48 tunnin ajan pidennysten asettamisen jälkeen, jotta sinetit eivät liiku tai irtoa.
  2. Vältä kovaa hankausta ja vedä hiuksia varovasti, jotta sinetit eivät irtoa.
  3. Vältä liian tiukkojen kampausten tekemistä, sillä se voi aiheuttaa sinettien irtoamisen.
  4. Pidä hiukset puhtaina ja hyvin hoidettuina, jotta pidennysten käyttöikä on pidempi.
  5. Vältä käyttämästä hoitoaineita, öljyjä tai muita hiustuotteita lähellä sinettejä, sillä ne voivat heikentää sinettien pitoa.

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Microblading

Next Post

Mesotherapy Hair

Comments are closed