Volyymi-ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset

Ripsipidennykset ovat suosittu kauneushoitotrendi, joka antaa lisäpituutta ja -täyteläisyyttä ripsiin. Hoito sopii erityisesti henkilöille, joilla on luonnostaan ohuet ja lyhyet ripset, tai jotka haluavat korostaa katsettaan entisestään.

Ripsipidennykset tehdään yleensä joko silkki-, minkki- tai synteettisistä ripsikuiduista, jotka liimataan yksitellen asiakkaan omien ripsien juureen. Ripsikuitujen pituus, paksuus ja kaarevuus valitaan asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen ja sopiva asiakkaan kasvonpiirteisiin.

Ripsipidennykset ovat pitkäkestoinen hoito, joka kestää yleensä noin 4-6 viikkoa. Hoitoa suositellaan kuitenkin huollettavaksi säännöllisesti, sillä ripset kasvavat ja uusia ripsiä kasvaa tilalle. Ripsipidennysten huoltoon sisältyy yleensä vanhojen ripsien poisto ja uusien ripsien kiinnittäminen.

Ripsipidennykset ovat hyvä vaihtoehto ripsien kestotaivutukselle, sillä ne antavat pidemmän ja täyteläisemmän lopputuloksen. Hoito on myös kivuton ja nopea, eikä vaadi erityistä hoitoa kotona. Ripsipidennyksillä saadaan aikaan luonnollinen ja kaunis lopputulos, joka korostaa silmiä kauniisti.

On tärkeää muistaa, että ripsipidennykset vaativat huolellista huoltoa, jotta ne säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään. Ripsiä ei kannata hankauttaa voimakkaasti pesun yhteydessä, ja öljypitoisia meikinpoistoaineita kannattaa välttää, sillä ne heikentävät liimaa. Ripsipidennyksiä ei myöskään kannata hieroa, sillä se voi vahingoittaa omia ripsiä.

Ripsipidennyksiä voidaan käyttää arjessa tai juhlassa, ja ne sopivat kaikenikäisille ja -tyylisille henkilöille. Hoitoa suositellaan kuitenkin vain, jos asiakkaalla ei ole ollut allergisia reaktioita ripsiliimoille tai ripsiin liittyville tuotteille. Mikäli allergiaepäilyjä on, on syytä keskustella hoitajan kanssa ennen ripsipidennysten laittoa.

Klassiset-ripsienpidennykset

 

Ennen ripsienpidennysten hoitoa on hyvä huomioida seuraavat asiat:

 1. Vältä kahvin, teen tai alkoholin juomista noin 2 tuntia ennen hoitoa.
 2. Vältä käyttämästä öljyisiä meikinpoistoaineita tai silmämeikkituotteita ennen hoitoa.
 3. Älä käytä ripsiseerumeita tai muita ripsiä kasvattavia tuotteita ennen hoitoa, sillä ne voivat vaikuttaa liiman tarttumiseen ripsiin.
 4. Vältä ripsien värjäystä ennen ripsienpidennysten hoitoa, sillä se voi vaikuttaa pidennysten tarttuvuuteen.
 5. Puhdista ripsesi huolellisesti ennen hoitoa, jotta ne ovat puhtaat ja rasvattomat.

Hoidon jälkeen tulisi ottaa huomioon seuraavat asiat:

 1. Vältä koskettamasta ripsiä ensimmäisten tuntien aikana, jotta liima saa kuivua kunnolla.
 2. Vältä kosteutta noin 24 tuntia hoidon jälkeen, jotta liima ei liukene.
 3. Vältä hieromasta silmiä tai hankaa ripsiä voimakkaasti, sillä se voi vahingoittaa pidennyksiä.
 4. Vältä öljypitoisten tuotteiden käyttöä ripsien ympärillä, sillä se voi vaikuttaa liiman tarttuvuuteen.
 5. Älä käytä ripsien taivutinta pidennysten kanssa, sillä se voi vahingoittaa pidennyksiä.
 6. Vältä saunomista tai uimista noin 24 tuntia hoidon jälkeen, sillä ylimääräinen kosteus voi vaikuttaa pidennysten kestävyyteen.

ripsienpidennykset

 

Ripsienpidennykset hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Koneellinen lymfahoito

Next Post

Silmän rajaus kestopigmentointi

Comments are closed