Powder Brows-puuterikulmat

Powder Brows-puuterikulmat

Powder Brows-puuterikulmat

Puuterikulmat eli powder brows ovat uusi, kestävämpi tapa saada kauniit ja luonnolliset kulmakarvat. Tämä kauneushoito on erityisesti suunniteltu niille, jotka haluavat kulmakarvoihin täyteläisyyttä, muotoa ja kestävyyttä, mutta eivät halua käyttää kulmien täyttämiseen tuntikausia meikkaamiseen.

Puuterikulmat hoito on tekniikka, jossa kulmakarvoihin tehdään pigmentti-tatuointi, joka antaa kulmakarvoille täyteläisen, mutta luonnollisen puuterimaisen ilmeen. Hoito sopii erityisesti niille, joilla on ohuet ja harvat kulmakarvat tai kärsivät esimerkiksi kulmakarvojen harvenemisesta.

Hoidon ensimmäinen vaihe on kulmakarvojen muotoilu yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on täydellinen. Tämän jälkeen pigmentti levitetään ihoon ohuella neulalla, joka luo pieniä pisteitä kulmakarvoihin. Tämä tekniikka antaa kulmakarvoille kauniin, pehmeän ja luonnollisen ilmeen.

Puuterikulmat hoito kestää yleensä noin 2-3 tuntia, ja iho saattaa olla hieman punainen hoidon jälkeen. Parin päivän kuluttua hoidosta kulmakarvat alkavat parantua ja pigmentti alkaa tummua. Lopullinen tulos näkyy noin kuukauden kuluttua hoidosta.

Puuterikulmat ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille kulmien täyttötuotteille, kuten kulmakynille ja -puvuille, sillä ne antavat kulmakarvoille pysyvämmän ilmeen. Hoito sopii erityisesti niille, jotka haluavat säästää aikaa meikkaamisessa tai kärsivät kulmakarvojen harvenemisesta.

Puuterikulmat hoito on myös turvallinen ja hygieeninen tapa saada kauniit ja kestävät kulmakarvat. Pigmentti on luonnollista ja allergiatestattua, ja kaikki tarvittavat työkalut desinfioidaan ennen hoitoa.

Jos etsit helppoa ja kestävää tapaa saada kauniit kulmakarvat, niin puuterikulmat ovat erinomainen vaihtoehto. Ne antavat kulmakarvoille kauniin, luonnollisen ja kestävän ilmeen, joka kestää pitkään.

 

Ennen Powder Brows -hoitoa on tärkeää välttää verenohennuslääkkeitä ja alkoholia vähintään 24 tuntia ennen hoitoa. On myös suositeltavaa välttää kahvin, tee, energiadrinkkien tai aspiriinin nauttimista ennen hoitoa, koska ne voivat vaikuttaa verenkiertoon ja aiheuttaa enemmän verenvuotoa. On tärkeää pitää alue puhtaana ja välttää voiteita tai meikkejä kulmakarvojen alueella ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen on tärkeää välttää koskettamasta kulmakarvoja, koska bakteerit voivat aiheuttaa infektion ja heikentää paranemisprosessia. On suositeltavaa pitää kulmakarvat puhtaina ja välttää voiteita, meikkejä, hikoilua ja vettä kulmakarvojen alueella 7-10 päivän ajan. Lisäksi on suositeltavaa välttää saunomista ja kuumia suihkuja ensimmäisen viikon ajan, koska hiki ja höyry voivat vaikuttaa paranemisprosessiin. On tärkeää noudattaa tarkasti hoitajan antamia ohjeita ja varoa kulmakarvojen hieromista tai hankaamista, jotta pigmentti ei lähde pois. Powder Brows -hoitoon liittyy yleensä vähemmän kuivumista tai kuoriautumista kuin Microblading-hoitoon, mutta jos kuivumista esiintyy, on tärkeää välttää kulmakarvojen raapimista tai poistamista.

Powder Brows-puuterikulmat hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Lip Blush

Next Post

Täyteainehoidot

Comments are closed