Täyteainekoulutus

Täyteainekoulutus

Täyteainekoulutus

Täyteainekoulutus Bignazbeauty

Täyteainekoulutus

 

Haluatko laajentaa osaamistasi kauneus- ja terveysalalla? Oletko kiinnostunut täyteaineiden käytöstä ja haluaisit oppia niiden tehokkaan ja turvallisen käytön? Meillä on ratkaisu sinulle – kattava täyteainekoulutuksemme. Koulutuksemme on suunniteltu kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään täyteaineiden käytöstä, oli kyseessä sitten jo alan ammattilainen tai vasta-alkaja.

Täyteainekoulutuksemme kestää yhden päivän, ja aloitamme aamulla teoriaosuudella, jossa käymme läpi kasvojen anatomiaa, yleisiä käytäntöjä ja toimenpiteisiin liittyviä riskejä ja vasta-aiheita. Koulutus on laaja, mutta ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai terveydenhuoltoalan koulutusta. Kouluttajamme opastavat ja kouluttavat sinut alusta loppuun asti, jotta voit lähteä koulutuksesta varmana ja tietoisena täyteaineiden käytöstä.

Koulutuksemme on yksityinen, joten saat kouluttajan täyden huomion. Koulutus järjestetään oppilaan ja mallin kanssa, ja jokainen oppilas pääsee tekemään useita täyteainealueita. Voit itse valita alueet, joihin haluat kouluttautua, ja oppia erilaisia pistos- ja kanyylitekniikoita täyteaineiden käyttöön. Koulutuksessa käytettävät täyteaineet ovat Juvederm, Stylage ja Revolax Deep.

Koulutukseen sisältyy myös esitietolomakkeen kopio, jonka voit antaa asiakkaillesi ennen täyteaineen käyttöä täytettäväksi. Näin voit varmistaa, että asiakkaasi ovat sopivia täyteaineen käyttöön. Lisäksi saat kotihoito-ohjeet paperisena, jotka voit antaa asiakkaillesi hoidon jälkeen.

Koulutuksen kesto on noin 5-6 tuntia, ja sen jälkeen sinulla on tarvittavat tiedot täyteaineiden käytöstä. Voit aloittaa tarjoamaan palveluitasi asiakkaillesi ammattitaidolla ja varmuudella. Täyteainekoulutuksemme avulla voit laajentaa osaamistasi ja tarjota asiakkaillesi tehokkaampia ja turvallisempia hoitovaihtoehtoja.

Tule mukaan koulutukseemme ja opi täyteaineiden käyttö ammattilaisilta. Täyteainekoulutus on investointi tulevaisuuteen, joka avaa uusia ovia kauneus- ja terveysalalla. Me Bignazilla olemme valmiita auttamaan sinua matkallasi kohti menestystä täyteaineiden käytössä. Tarjoamme kattavan koulutuksen hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden käytöstä, jonka avulla voit oppia uusia taitoja ja laajentaa palvelutarjontaasi.

Koulutuksemme kestää yhden päivän ja aloitamme aamulla teoriaosuudella, jossa käymme läpi tärkeitä aiheita, kuten kasvojen anatomiaa, yleisiä käytäntöjä ja toimenpiteisiin liittyviä riskejä ja vasta-aiheita. Vaikka et olisikaan aiemmin työskennellyt terveydenhuoltoalalla, ei se haittaa – koulutuksemme on suunniteltu niin, että kaikki voivat oppia täyteaineiden käytön perusteet.

Koulutus pidetään yksityisesti, joten sinä, malli ja kouluttaja olette paikalla. Kouluttajamme opastaa sinua alusta loppuun asti ja antaa henkilökohtaisia vinkkejä ja neuvoja matkasi varrella. Jokainen koulutettava pääsee tekemään mahdollisesti useita täyteainealueita, joten voit oppia ja harjoitella erilaisia tekniikoita ja pistostapoja.

Koulutuksessa käytettävät täyteaineet ovat korkealaatuisia ja turvallisia, kuten Juvederm, Stylage ja Revolax Deep. Saat myös kopion esitietolomakkeesta, jonka voit antaa asiakkaillesi ennen hoitoa täytettäväksi, ja kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen.

Koulutuksen kesto on noin 5-6 tuntia, ja sen aikana opit perusteellisesti täyteaineiden käytön ja saat arvokasta kokemusta. Täyteaineiden käyttö on suosittu ja kasvava ala kauneus- ja terveysalalla, joten täyteainekoulutus on investointi tulevaisuuteen. Tule mukaan oppimaan uutta ja laajentamaan osaamistasi!

Koulutuksen kesto noin 5-6 h
12:00 Alkaa teoriaa
13:30 ruokatauko
14:00 Demo (Bignaz)
14:45 tauko
15:00 1 Malli ( Oppilas työ)
15:45 2 Malli ( Oppilas työ)
16:30 tauko
16:45 – 17:30 Loppu keskustelut Kouluttajan kanssa , kuvat , videot, materiaalit ,aineet, yms..

Päivän päätteksi Bignaz antaa oppilaalle virallisen todistuksen.
Koulutuksien hintaan sisältyy käytettävät täyteaineet, mallit sekä ruokailut.
Saat koulutuspäätteeksi aloituspakkauksen, jotta pääset mahdollisesti heti harjoittamaan uusia malleja.Aloituspakkaukseen kuuluu 3 kpl opittujen alueiden hoitoihin soveltuvaa täyteainetta.
Saat myös jatkuvan tuen koulutuksen jälkeen max 6kk ( whatsap ryhmä)
Yksityiskoulutus

HUULTENTÄYTTÖ JA MUOTOILU 1499 € + ALV
( RUSSIAN LIPS TEKNIIKKA & RASKALAINEN TEKNIIKKA )

POSKIPÄIDEN KOHOTUS JA KOROTUS & NASOLAABI-ALUEEN JUONTEIDEN TÄYTTÖ 1499 € +ALV
(KANYYLILLÄ)

LEUKA JA LEUKALINJAN MUOTOILU 1499€ + ALV
(KANYYLILLÄ )

KAIKKI YHDESSÄ 4299 € + ALV

📍Koulutus paikka Kauneushoitola Bignaz Beauty
Kivikontie 1B

📩 Ota yhteyttää

[email protected]

Prev Post

Kasvohieronta

Next Post

Poskien Muotoilu

Comments are closed