Timanttihionta

Timanttihionta

Timanttihionta

Timanttihionta – Hoidossa käytetään timanttikärkiä, joiden avulla iho kuoritaan. Samalla iholta imetään laitteen avulla ihosta irronneet epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko.

Timanttihionnalla saat kirkkaamman ja puhtaamman ihon.

Kesäaikana on hyvä suojata ihoa  vähintään SPF-25 suojavoiteen käyttöä vähintään 1,5 viikon ajan hoidon jälkeen.

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kauneushoitolassa kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollista hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee parissa tunnissa. Kauneushoitolassamme kosmetologi tekee sinulle kasvohoidon timanttihionnalla kivuttomasti!

Kuorinnan hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavotteiden mukaan. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta.

Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpeja ja minimisoi ihohuokosia; tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä.

Timanttihionta  hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Kasvohoidot

Next Post

Mekaaninen ihonpuhdistus

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *