Timanttihionta

Timanttihionta

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas ja hellävarainen hoitomenetelmä, joka poistaa kasvojen iholta kuollutta solukkoa ja parantaa sen ulkonäköä. Tämä hoito suoritetaan käyttämällä erityistä laitetta, jossa on timanttiteriä, jotka pyörivät ja poistavat varovasti iholta kuolleita ihosoluja.

Timanttihionta auttaa parantamaan ihon rakennetta ja tekstuuria, sekä vähentää pieniä juonteita ja arpia. Se myös auttaa avaamaan tukkeutuneita huokosia ja parantaa ihon verenkiertoa, mikä tekee ihosta kirkkaamman ja heleämmän.

Hoito sopii useimmille ihotyypeille, ja se on erityisen tehokas akne- ja arpikudokselle sekä pigmenttiläiskille. Timanttihionta on myös hyvin siedetty hoito, ja sen jälkeen voi palata normaaliin päivittäiseen toimintaan ilman merkittävää toipumisaikaa.

Timanttihionta on hyvä lisä ihonhoitorutiineihin, ja sitä voidaan suorittaa säännöllisesti parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Timanttihionta on hoito, jossa ihoa puhdistetaan ja kuollut ihosolukko poistetaan timanttihionnan avulla. Tässä on joitain huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hoidon:

Ennen hoidon aloittamista:

 • Varmista, että iho on puhdas ja kuiva ennen hoidon aloittamista. Vältä käyttämästä meikkiä tai muita ihonhoitotuotteita, jotka voivat estää timanttihionnan tehokkuutta.
 • Vältä aurinkoa ja auringonottoa vähintään viikon ajan ennen hoidon aloittamista, sillä auringonpolttama iho voi olla herkkä ja altis vaurioille.
 • Vältä käyttämästä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään 24 tuntia ennen hoidon aloittamista, sillä ne voivat ärsyttää ihoa ja tehdä siitä herkemmän.
 • Kerro hoitajalle, jos sinulla on ihosairauksia tai ihottumia, sillä tämä voi vaikuttaa siihen, voidaanko hoito suorittaa.

Hoidon jälkeen:

 • Noudata hoitajan antamia ohjeita tarkasti. Yleensä sinun tulee välttää fyysistä rasitusta ja hikoilua vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, jotta iho saa rauhoittua ja paranee nopeammin.
 • Vältä koskettamasta käsiteltyä ihoa tai hankaamasta sitä, sillä se voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa tulehdusta.
 • Vältä käyttämästä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen.
 • Käytä kosteusvoidetta hoidetulle alueelle, jotta iho pysyy kosteutettuna ja paranee nopeammin.
 • Vältä saunomista, kuumia kylpyjä ja höyryjä vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, sillä tämä voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa tulehdusta.
 • Käytä korkean suojakertoimen aurinkovoidetta, jos aiot altistua auringolle hoidon jälkeen.
 • Vältä voimakasta liikuntaa ja fyysistä rasitusta useita päiviä hoidon jälkeen.

On tärkeää muistaa, että jokaisen potilaan tilanne ja hoitotarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää keskustella hoitajan kanssa ja noudattaa heidän antamiaan ohjeita saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen timanttihionta-hoidossa.

 

Timanttihionta  hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Kasvohoidot

Next Post

Mekaaninen ihonpuhdistus

Comments are closed