Sisthaema

Sisthaema

Sisthaema

Sisthaema-hoito on kehitetty hoitamaan ihoa ja edistämään sen terveyttä sekä hyvinvointia. Hoito perustuu hoidettavan alueen käsittelyyn ilman neuloja tai kirurgiaa, mikä tekee siitä erittäin turvallisen ja kivuttoman hoitomuodon.

Sisthaema-hoidon tarkoituksena on parantaa ihon pintaverenkiertoa ja stimuloida ihosoluja, mikä voi auttaa vähentämään ryppyjä, juonteita, pigmenttimuutoksia ja muita ihon epätasaisuuksia. Hoidon avulla iho voi näyttää nuorekkaammalta ja hehkuvammalta.

Sisthaema-hoitoon sisältyy erilaisia tekniikoita, kuten radiofrekvenssihoito, LED-valoterapia, ultraäänihoito ja imeytys. Nämä tekniikat yhdessä luovat synergisen vaikutuksen iholle, joka voi auttaa vähentämään merkkejä ikääntymisestä.

Hoidon suositeltu jatkohoito on yleensä noin 4-6 hoitokertaa, joista ensimmäiset kolme suoritetaan viikon välein ja loput kaksi kertaa kahden viikon välein. Tämä auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Sisthaema-hoito sopii useimmille ihotyypeille ja kaikenikäisille henkilöille, jotka haluavat parantaa ihonsa ulkonäköä ja terveyttä. On kuitenkin tärkeää huomioida, että joillakin ihmisillä voi olla terveydellisiä tai lääketieteellisiä esteitä hoidon saamiselle. Ennen hoidon aloittamista onkin suositeltavaa keskustella asiasta ammattilaisen kanssa.

 

Sisthaema-hoidon jälkeen on tärkeää noudattaa muutamia ohjeita, jotta hoito tehoaa mahdollisimman hyvin ja vältetään komplikaatioita. Tässä on joitakin huomioitavia asioita ennen ja jälkeen sisthaema-hoidon:

Ennen hoitoa:

Vältä verenohennuslääkkeitä (kuten aspiriinia) vähintään 7 päivää ennen hoitoa, mikäli mahdollista. Muista kuitenkin keskustella tästä lääkärin kanssa ennen lääkityksen lopettamista.
Vältä alkoholin ja tupakan käyttöä vähintään 24 tuntia ennen hoitoa.
Vältä hoitoalueen ihon voitelemista voimakkaasti rasvaisilla voiteilla tai öljyillä 24 tuntia ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen:

Vältä alkoholin ja tupakan käyttöä vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen.
Vältä hoitoalueen koskettelua ja hieromista ensimmäisten tuntien aikana.
Vältä voimakasta fyysistä rasitusta (kuten kuntosaliharjoittelua) vähintään 24 tunnin ajan hoidon jälkeen.
Vältä saunomista, kuumia kylpyjä tai suihkua, sekä altistumista auringonvalolle tai solariumille vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen.
Käytä tarvittaessa kylmäpakkausta hoitoalueella turvotuksen ja kivun lievittämiseksi.
Muista myös noudattaa hoitoa antavan ammattilaisen antamia ohjeita huolellisesti, jotta saavutat parhaan mahdollisen tuloksen ja vältät mahdolliset haittavaikutukset.’

 

Sisthaema hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Bignaz Beauty Salon – Finland – Helsinki

Prev Post

Profhilo

Next Post

Mesolangat

Comments are closed