Mesoterapia Silmäympärysihollle

Mesoterapia Silmäympärysihollle

Mesoterapia Silmäympärysihollle (RRS HA EYES)

Mesoterapia silmäympärysiholle RRS HA EYES on tehokas hoitomenetelmä, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä ja parantamaan silmänympärysihon ulkonäköä. Tämä hoito suoritetaan käyttämällä pieniä injektioita, jotka sisältävät erityisiä aineita, kuten hyaluronihappoa (HA). Hyaluronihappo on luonnollisesti esiintyvä aine kehossamme ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja kimmoisuutensa.

Mesoterapia Silmäympärysihollle
Mesoterapia Silmäympärysihollle

RRS HA EYES -hoito toimii usealla eri tavalla. Ensinnäkin, se pehmentää pinnallisia ryppyjä silmien ympärillä, mikä tekee ihosta nuoremman näköisen ja silottaa juonteita. Lisäksi se auttaa hoitamaan tummuutta silmien ympärillä, jolloin silmänympärysiho näyttää kirkkaammalta ja virkeämmältä. Tämä hoito voi myös auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään turvotusta silmänympäryksissä.

Saadaksesi parhaat tulokset, suosittelemme RRS HA EYES -hoitoa sarjahoitona. Yleensä suositellaan 2-4 hoitokertaa, jotka tehdään 1-2 viikon välein. Tällä tavoin voit optimoida tulosten kestävyyden ja iho saa parhaan mahdollisen hoidon.

Kotona on myös tärkeää huolehtia ihon hyvinvoinnista hoidon jälkeen. Ensinnäkin, vältä hieromasta tai hankaamasta silmänympärysihoa välittömästi hoidon jälkeen. Anna ihon rauhoittua ja anna aineiden imeytyä kunnolla.

Toiseksi, suosittelemme käyttämään kosteuttavia silmänympärysvoiteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja lisäävät hoidon vaikutusta. Valitse tuote, joka on tarkoitettu herkälle silmänympärysiholle ja sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai glyseriiniä.

Lisäksi on tärkeää suojata silmänympärysihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta käyttämällä aurinkosuojavoidetta tai käyttämällä aurinkolaseja ulkona. Auringon UV-säteet voivat aiheuttaa lisääntynyttä ikääntymistä ja ryppyjen muodostumista.

Muista myös yleiset ihonhoitorutiinit, kuten puhdistaminen ja kosteuttaminen säännöllisesti. Pidä iho puhtaana ja kosteuttettuna, jotta se pysyy terveenä ja hehkuvana. Puhdista iho hellävaraisella puhdistusaineella aamuin illoin ja käytä kosteuttavaa voidetta päivittäin.

Lisäksi voit harkita käyttäväsi silmänympärysiholle tarkoitettuja erikoistuotteita, kuten silmänympärysseerumeita tai -geelejä, jotka auttavat vähentämään turvotusta, tummuutta ja ryppyjä. Nämä tuotteet voivat täydentää mesoterapiahoidon vaikutuksia ja ylläpitää ihon hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

On myös tärkeää pitää yleinen terveys ja hyvinvointi mielessä, sillä ne vaikuttavat suoraan ihon kuntoon. Muista nukkua riittävästi, syödä terveellisesti ja juoda runsaasti vettä. Hyvä uni, tasapainoinen ruokavalio ja riittävä nesteytys auttavat ihoa säilyttämään hehkunsa ja vastustuskykynsä.

 

Mesoterapia Silmäympärysihollle hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Geelilakkaus

Next Post

Mesoterapiahoito biorevitalisaatio

Comments are closed