CO2 Carboxy

CO2 Carboxy

CO2 Carboxy

CO2 Carboxy Combo on yksi suosituimmista kauneushoidoista, joka tarjoaa useita etuja iholle. Tämä hoito on suunniteltu erityisesti ihon nuorentamiseen ja kaunistamiseen. CO2-Carboxy Combo -hoito on ystävällinen iholle ja sopii useimmille ihotyypeille. Tässä on tarkempi katsaus CO-Carboxy Combo -hoitoon.

CO2 Carboxy Combo -hoito perustuu hiilidioksidin käyttöön. Hoitoprosessi alkaa, kun erittäin ohuet neulat tuodaan ihoon ja hiilidioksidia injektoidaan. Hiilidioksidin injektointi aiheuttaa verisuonten laajenemista, mikä parantaa verenkiertoa. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä auttaa parantamaan ihon joustavuutta ja kimmoisuutta.

CO2 Carboxy Combo -hoidon toinen tärkeä osa on Carboxy hoito, jossa käytetään hiilidioksidia vapauttavaa geeliä. Geeli levitetään iholle ja peitetään lämpimällä, kostealla pyyhkeellä, mikä lisää hiilidioksidin vapautumista iholle. Tämä auttaa verisuonten laajenemisessa, mikä parantaa verenkiertoa ja ravinteiden saantia iholle.

CO2-Carboxy Combo -hoito on erittäin hellävarainen ja ystävällinen iholle. Hoito ei aiheuta merkittävää kipua tai epämukavuutta, ja se sopii useimmille ihotyypeille. Hoito on myös erittäin nopea, ja sen vaikutukset näkyvät yleensä välittömästi. Iho näyttää terveemmältä, kirkkaammalta ja nuorekkaammalta.

CO2-Carboxy Combo -hoitoa voidaan käyttää erilaisiin ihon ongelmiin, kuten ryppyihin, juonteisiin, pigmenttiläiskiin ja akneen. Se on myös erittäin hyödyllinen ihmisille, joilla on elottoma ja tylsä iho. CO2-Carboxy Combo -hoito auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja edistää uusien ihosolujen kasvua, mikä johtaa terveempään ja nuorekkaampaan ihoon.

Kaiken kaikkiaan CO2-Carboxy Combo -hoito on erinomainen tapa nuorentaa ihoa ja saavuttaa terveempi ja kirkkaampi iho. Hoito on erittäin ystävällinen iholle, eikä sillä ole merkittäviä sivuvaikutuksia.

 

CO2 Carboxy -hoito on ihoon vaikuttava hoito, joka käyttää hiilidioksidia (CO2) edistämään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ihon sisällä. Tämä hoito auttaa vähentämään ryppyjä, juonteita ja ihon löystymistä, samalla kun se parantaa ihon sävyä ja rakennetta.

Ennen hoitoa:

Ennen CO2-Carboxy -hoitoa on tärkeää välttää aurinkoa ja solariumia noin kahden viikon ajan, koska liiallinen altistuminen auringolle voi lisätä ihon herkkyyttä hoidolle. Vältä myös voimakkaita ihoa ärsyttäviä aineita, kuten retinolia ja AHA-happoja, noin viikon ajan ennen hoitoa.

Jälkeen hoitoa:

CO2-Carboxy -hoito voi aiheuttaa lievää punoitusta, turvotusta ja tuntemuksia hoidetulla alueella. On suositeltavaa välttää kuumia suihkuja, höyrysaunoja ja raskasta fyysistä aktiviteettia 24–48 tunnin ajan hoidon jälkeen. Vältä myös ihoa ärsyttäviä tuotteita ja altistumista auringolle noin viikon ajan hoidon jälkeen.

Jos sinulla on herkkä iho tai olet allerginen jollekin CO2-Carboxy -hoitoon käytettävälle aineelle, keskustele asiasta hoitavan ammattilaisen kanssa ennen hoidon aloittamista.

 

CO2 Carboxy hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Biorepeel

Next Post

Geelilakkaus

Comments are closed