Geelilakkaus

Geelilakkaus

Geelilakkaus

Shellac-geelilakkaus – Kestävyyttä ja tyylikkyyttä kynsillesi!

Haluatko pitkäkestoiset ja kauniit kynnet ilman jatkuvaa huolenpitoa? Shellac-geelilakkaus on ratkaisu, joka tarjoaa upean ulkonäön ja kestävyyden kynsillesi. Shellac-yhdistää geelin ja perinteisen kynsilakan parhaat puolet, tarjoten kynsillesi sädehtivän kiillon ja pysyvyyden jopa pariksi viikoksi.

Shellac™-geelilakkaus

 

Huolto ja hoito:

Shellac-geelilakkauksen pitkäkestoisuuden takaamiseksi on tärkeää noudattaa muutamia yksinkertaisia hoito-ohjeita. Vältä kynsien altistamista voimakkaille kemikaaleille ja käytä aina käsineitä esimerkiksi siivotessa tai tiskatessa. Vältä myös kynsien kovaa rasitusta, kuten voimakkaita iskuja tai avainnippujen käyttöä kynsilläsi. Lisäksi suosittelemme käyttämään kosteuttavaa kynsiöljyä säännöllisesti pitämään kynnet ja kynsinauhat terveinä ja ravittuina.

Poisto:
Shellac-geelilakan poisto tulisi tehdä ammattilaisen avulla, jotta kynnet eivät vaurioidu. Kotona tehdyt poistoyritykset voivat heikentää kynnen pintaa ja johtaa kynsien lohkeiluun tai ohentumiseen. Ammattilainen käyttää hellävaraista poistomenetelmää varmistaen kynsien terveyden säilymisen. Shellac-geelilakan poistoon tarvitaan erityisiä liuottimia ja ammattitaitoa, jotta kynnet pysyvät kauniina ja vahvoina poiston jälkeen.

Käännä kynnet huippulaadukkaan Shellac-geelilakkauksen avulla ja nauti upeasta ulkonäöstäsi pitkään. Ota yhteyttä meihin ja varaa aika ammattitaitoiselle kynsiteknikollemme, joka loihtii sinulle upeat ja kestävät kynnet Shellac-geelilakkauksen avulla.

 

Geelilakkaus hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

CO2 Carboxy

Next Post

Mesoterapia Silmäympärysihollle

Comments are closed