Ripsien kestotaivutus - Lash Lift

Ripsien kestotaivutus – Lash Lift

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (Lash Lift)

Ripsien kestotaivutus on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, ja se on nykyään yksi suosituimmista kauneushoidoista. Tämä hoitomenetelmä antaa ripsille kauniin kaarevan muodon, joka kestää jopa kahdeksan viikkoa.

Kestotaivutus tehdään käyttämällä erityistä liimaa ja työkaluja, jotka taivuttavat ripsiä kaarevaksi. Hoito on täysin turvallinen ja kivuton, eikä se vahingoita ripsiä. Kestotaivutus sopii kaikenikäisille naisille, jotka haluavat kauniin ja huolitellun ilmeen.

Kestotaivutus voidaan tehdä myös yhdessä ripsipidennysten kanssa, mikä antaa vieläkin dramaattisemman lopputuloksen. Kestotaivutus ei kuitenkaan vaadi ripsipidennyksiä, sillä se antaa jo itsessään ripsille näyttävän ja kauniin muodon.

Kestotaivutus kestää yleensä noin 30-60 minuuttia, ja sen vaikutus kestää jopa kahdeksan viikkoa. Hoitoa ei tarvitse uusia ennen kuin ripsien luonnollinen kasvusykli on kulunut loppuun. Kestotaivutuksen jälkeen voit unohtaa ripsien taivuttamisen ja nauttia kauniista ja huolitellusta ilmeestä pitkään.

Kestotaivutuksen etuna on myös se, että se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka eivät halua käyttää ripsiväriä tai muita meikkituotteita. Kestotaivutus antaa ripsille luonnollisen ja kauniin kaarevuuden ilman meikkiäkin.

On tärkeää muistaa, että kestotaivutus tulee tehdä aina ammattilaisella, jolla on asianmukainen koulutus ja kokemus hoitomenetelmästä. Ammattitaitoinen kosmetologi osaa valita juuri sinun ripsillesi sopivat työkalut ja hoitomenetelmän, jotta lopputulos on kaunis ja luonnollinen.

Kestotaivutuksen jälkeen on tärkeää olla hellävarainen ripsien kanssa, välttää hankaamista ja käyttää silmämeikinpoistoaineita, jotka eivät vahingoita ripsiä. Ripsien kestotaivutus on erinomainen tapa saada kauniit ja huolitellut ripset ilman ripsipidennyksiä tai muita meikkituotteita, ja se sopii kaikille naisille, jotka haluavat näyttää huolitellulta ja kauniilta joka päivä.

Ennen ripsien kestotaivutushoitoa on hyvä huomioida seuraavat asiat:

  1. Vältä ripsien värjäystä tai käyttöä vedenkestävää ripsiväriä noin 48 tunnin ajan ennen hoitoa.
  2. Jos sinulla on herkkä iho tai olet altis allergisille reaktioille, ota yhteyttä hoitavaan henkilöön, jotta voit suorittaa allergiatestin ennen hoitoa.
  3. Pese silmämeikki ja puhdista silmät huolellisesti ennen hoitoa.
  4. Vältä kosteusvoidetta ja meikkiä silmien ympärillä hoidon päivänä, koska se voi vaikuttaa ripsien taivutukseen.

Hoidon jälkeen tulisi ottaa huomioon seuraavat asiat:

  1. Vältä koskettamasta ripsiä tai hankaa silmiä noin 24-48 tuntia hoidon jälkeen.
  2. Vältä silmämeikin käyttöä ja ripsien värjäystä noin 24-48 tuntia hoidon jälkeen.
  3. Vältä uimista, saunaa tai höyrysaunaa noin 24-48 tuntia hoidon jälkeen, sillä ylimääräinen kosteus voi vaikuttaa ripsien taivutukseen.
  4. Käytä kosteuttavaa öljytöntä silmänympärysvoidetta hoitopäivänä ja sen jälkeen, jotta ripsien taivutus kestää pidempään.
  5. Vältä öljyisiä tai rasvaisia tuotteita ripsien ympärillä, sillä ne voivat vaikuttaa liiman tarttumiseen ripsiin ja taivutuksen kestoon.

Ripsien kestotaivutus – Lash Lift hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

BB Glow

Next Post

Kulmakarvojen laminointi –...

Comments are closed