Mesoterapiahoito

Mesoterapiahoito biorevitalisaatio

Mesoterapiahoito

Mesoterapiahoito on tehokas menetelmä, jossa ihoon tehdään useita pieniä pistoksia hyaluronihapon, vitamiinien ja mineraalien avulla. Tämä hoito auttaa tasoittamaan ihon pintaa, elvyttämään sitä, kiinteyttämään ihoa ja silottamaan juonteita sekä ryppyjä. Lisäksi mesoterapia kirkastaa ihon väriä ja toimii erinomaisena anti-age -hoidon muotona.

Ikääntyessä ihon hyaluronihappo ja kollageeni vähenevät, mikä aiheuttaa kuivumista, juonteita, ryppyjä ja veltostumista. Mesoterapiahoito auttaa korjaamaan näitä ongelmia parantamalla ihon laatua. Tärkeä ero täyteainehoitoihin verrattuna on, että mesoterapia keskittyy enemmän ihon kunnon parantamiseen eikä vaikuta kasvonpiirteisiin.

Tuloksien saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Yleensä suositellaan 2-6 hoitokertaa, jotka tehdään 1-2 viikon välein. Sarjahoito varmistaa parhaat tulokset ja niiden pitkäkestoisuuden.

Ennen mesoterapiahoitoa on tärkeää keskustella hoitavan ammattilaisen kanssa mahdollisista allergioista, lääkityksistä ja terveysongelmista, jotka voivat vaikuttaa hoitoon.

Hoidon jälkeen on hyvä noudattaa muutamia ohjeita. Vältä koskettamasta tai hieromasta hoidettua aluetta heti hoidon jälkeen välttääksesi infektioriskin ja ärsyttämästä ihoa. Myös voimakasta auringonvaloa kannattaa välttää, ja käytä aurinkosuojavoidetta suojataksesi ihoa. Vältä myös raskasta fyysistä rasitusta ja saunoja muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.

Pidä iho puhtaana ja kosteutettuna hoidon jälkeen, ja noudata hoitavan ammattilaisen antamia ohjeita ihonhoitotuotteiden käytöstä ja jatkohoidosta.

On tärkeää muistaa, että jokainen mesoterapiahoito voi olla yksilöllinen, ja parhaat käytännöt ja ohjeet vaihtelevat hoidon tarjoajan mukaan. Suosittelemme keskustelemaan hoitavan ammattilaisen kanssa saadaksesi yksityiskohtaisempia ohjeita ja tietoa mesoterapiasta.

 

Mesoterapiahoito hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Mesoterapia Silmäympärysihollle

Next Post

Sokerointi

Comments are closed