Microblading

Microblading

Microblading

Microblading on kasvava kauneushoitotrendi, joka antaa luonnollisemman ja täyteläisemmän ilmeen kulmakarvoille. Hoito on erityisesti suunnattu henkilöille, jotka haluavat korostaa kulmakarvojaan tai täyttää niitä ohuista kohdista.

Microblading on manuaalinen tekniikka, joka tehdään ohuella neulalla. Hoito kestää yleensä noin 2-3 tuntia ja sen vaikutus kestää yleensä noin vuoden. Hoito sisältää ensin kulmakarvojen muotoilun ja piirtämisen kulmakarvojen alkuperäiseen muotoon. Tämän jälkeen pigmenttiä levitetään pieninä viivoina kulmakarvojen ihoon, jolloin lopputuloksena on täyteläiset ja kauniit kulmakarvat.

Hoito on kivuton ja se tehdään paikallispuudutuksella. Kulmakarvojen alueelle saattaa muutaman päivän ajan ilmestyä pieniä kuoria, jotka kuitenkin häviävät nopeasti. Lopullinen tulos on luonnollinen ja kaunis.

Microblading sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille kulmakarvoille. Se on loistava vaihtoehto kulmakarvojen meikkaamiselle ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Hoitoa suositellaan kuitenkin välttämään, jos henkilöllä on esimerkiksi diabetes, verenvuototauti tai herkkä iho.

Ennen hoidon aloittamista on tärkeää keskustella hoitoon liittyvistä riskeistä ja varmistaa, että hoito sopii omalle iholle. On myös tärkeää valita koulutettu ja luotettava ammattilainen, jolla on kokemusta microblading-hoidosta.

Microblading on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, ja monet naiset ovat löytäneet tämän hoitomenetelmän kulmakarvojen kaunistamiseen. Monet asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että heidän ei tarvitse enää kuluttaa aikaa kulmakarvojen meikkaamiseen joka aamu, vaan kulmakarvat ovat aina täydellisessä kunnossa.

Jos haet luonnollisempaa ja pitkäkestoista ratkaisua kulmakarvojen kaunistamiseen, kannattaa harkita microblading-hoitoa. Lopputulos on kaunis ja luonnollinen, ja kulmakarvat ovat aina valmiit jokaiseen tilanteeseen.

 

Ennen Microblading-hoitoa on tärkeää välttää verenohennuslääkkeitä ja alkoholia vähintään 24 tuntia ennen hoitoa. On myös suositeltavaa välttää kahvin, tee, energiadrinkkien tai aspiriinin nauttimista ennen hoitoa, koska ne voivat vaikuttaa verenkiertoon ja aiheuttaa enemmän verenvuotoa. On tärkeää pitää alue puhtaana ja välttää voiteita tai meikkejä kulmakarvojen alueella ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen on tärkeää välttää koskettamasta kulmakarvoja, koska bakteerit voivat aiheuttaa infektion ja heikentää paranemisprosessia. On suositeltavaa pitää kulmakarvat puhtaina ja välttää voiteita, meikkejä, hikoilua ja vettä kulmakarvojen alueella 7-10 päivän ajan. Lisäksi on suositeltavaa välttää saunomista ja kuumia suihkuja ensimmäisen viikon ajan, koska hiki ja höyry voivat vaikuttaa paranemisprosessiin. On tärkeää noudattaa tarkasti hoitajan antamia ohjeita ja varoa kulmakarvojen hieromista tai hankaamista, jotta pigmentti ei lähde pois.

Microblading hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

 

Prev Post

Ultraäänipuhdistus

Next Post

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset

Comments are closed