Microblading

Microblading

Microblading

Microblading kulmakarvat 

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Light microblading- tekniikalla saadaan vielä ohuempia sekä luonnollisempia karvoja kuin perinteisellä microbladingilla.

Bignaz beauty kauneushoitolassa voidaan luoda puuttuvat kulmat, vahvistaa omia kulmia tai korjata kulmien epäsymmetriaa.

Kauan microblading paranee?

Microblading paranee noin 3-4 viikossa,jonka jälkeen tulisi tehdä vahvistus käsittely. 

Ihosta irtoaa pieniä palasia, jotka sisältävät kuollutta ihoa, kuivunutta verta ja ylimääräistä pigmenttiä. Näitä ei tulisi raapia eikä irrottaa.

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saa omien kasvonpiirteiden mukaiset, kauniit ja kestävät kulmakarvat. Toimenpiteen aikana ihon pintakerrokseen eli epidermikseen laitetaan pigmenttiä mikroterä neulalla. Toimenpide on hieman tatuoimista muistuttaa toimenpide ,mutta eroaa kuitenkin pysyvään pigmentointiin verrattuna

Kenelle microblading sopii?

Microblading kulmat  sopivat ihmisille, jotka haluavat helpottaa arkeaa ja siistit ja symmetriset kulmakarvat. Microblading-tekniikalla saadaan luotua kauniit kulmat myös sellaisille henkilöille, joilla omat kulmat ovat erittäin harvat, vaaleat tai kokonaan poissa.

Kauanko Microblading pysyy?

Microblading kulmat haalistuvat iholta pikkuhiljaa 1-3 vuoden aikana, mutta eivät täysin häviä. Jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus säännöllisesti esim kerran 1-2 vuodessa vuosivahvistuksella. Ensimmäiseen hoitokertaan varataan aikaa 2,5 tuntia ja vahvistus käsittelyyn menee yleensä 1,5-2h.

Lopputulos luonnolliset microblading kulmakarvat

Bignazbeautyssa suunnittelemme ja toteutamme juuri sinulle sopivat kulmat.

Microblading hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

 

Prev Post

Ultraäänipuhdistus

Next Post

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset

Comments are closed