Biorepeel

Biorepeel

Biorepeel

Biorepeel on ihonhoitomenetelmä, joka perustuu happojen käyttöön ihon uudistamiseksi ja virkistämiseksi. Tämä hoito on tullut erittäin suosituksi viime vuosina, koska se tarjoaa monia etuja ihon terveydelle ja ulkonäölle. Biorepeel-hoito on ystävällinen iholle, ja se sopii useimmille ihotyypeille. Tässä on tarkempi katsaus biorepeel-hoitomenetelmään.

Biorepeel-hoidossa käytetään luonnollisia hedelmähappoja, kuten sitruunahappoa, maitohappoa, glykolihappoa ja salisyylihappoa. Nämä hapot poistavat kuolleet ihosolut ja puhdistavat huokoset, mikä johtaa terveempään ja kirkkaampaan ihoon. Hapot auttavat myös stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, mikä parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta.

Biorepeel-hoidon yksi tärkeimmistä eduista on sen kyky vähentää ihon ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, juonteita ja pigmenttiläiskiä. Hoito auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja sävyä, joten iho näyttää terveeltä ja nuorekkaalta. Biorepeel-hoito on myös hyödyllinen ihmisille, joilla on akneongelmia, koska happojen antiseptiset ominaisuudet auttavat torjumaan aknea aiheuttavia bakteereita ja tulehduksia.

Biorepeel-hoito on erittäin hellävarainen ja ystävällinen iholle. Koska happojen pitoisuudet ovat matalia, hoito ei aiheuta ärsytystä tai epämukavuutta, ja se sopii useimmille ihotyypeille. Biorepeel-hoidon jälkeen iho voi tuntua hieman kiristävältä tai kuivalta, mutta tämä on normaalia, ja se häviää yleensä muutamassa päivässä. On tärkeää välttää auringonvaloa ja käyttää aurinkovoidetta hoidon jälkeen, koska happojen käytön jälkeen iho on herkempi auringonvalolle.

 

Biorepeel on ihoon tehtävä kemiallinen kuorintahoito, joka auttaa poistamaan ihon epäpuhtauksia ja kirkastamaan ihon sävyä. Tässä joitakin asioita, jotka tulisi ottaa huomioon ennen ja jälkeen Biorepeel-hoidon:

Ennen hoitoa:

  • Vältä aurinkoa, solariumia ja itseruskettavia tuotteita noin kaksi viikkoa ennen hoitoa.
  • Älä käytä retinolia tai muita voimakkaita ihonhoitotuotteita noin viikko ennen hoitoa.
  • Kerro hoitajalle, jos sinulla on jokin iho-ongelma tai lääkitys, joka voi vaikuttaa hoitoon.

Hoidon aikana:

  • Hoito voi tuntua hieman epämukavalta, mutta se ei yleensä ole kivulias.
  • Hoitaja levittää kuorintaratkaisun iholle ja hieroo sitä kevyesti ihoon. Hoito kestää yleensä noin 30-40 minuuttia.

Jälkeen hoitoa:

  • Vältä koskettamasta kasvoja, kunnes iho on täysin palautunut.
  • Vältä aurinkoa, solariumia ja itseruskettavia tuotteita noin viikon ajan hoidon jälkeen.
  • Käytä kosteuttavaa voidetta iholle.
  • Vältä hikoilua ja raskasta liikuntaa muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.
  • Käytä aurinkovoidetta, kun menet ulos, jotta iho ei vaurioidu uudelleen.

On tärkeää seurata hoitajan antamia ohjeita tarkasti varmistaaksesi, että iho saa parhaan mahdollisen hoidon ja paranee asianmukaisesti.

 

Biorepeel hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Leuan Muotoilu

Next Post

CO2 Carboxy

Comments are closed