Meso Hair - hoito

Mesotherapy Hair

Mesotherapy Hair

Mesotherapy Hair on tehokas hiustenhoitomenetelmä, joka auttaa palauttamaan hiusten kasvua ja terveyttä. Se on kehittynyt versio mesoterapiasta, joka on hoitomuoto, jossa aktiivisia aineita ruiskutetaan ihoon pieninä annoksina. Mesohair-hoidossa käytetään erityistä laitetta, joka injektoi aktiivisia ainesosia hiuspohjaan, mikä tekee hoidosta erittäin tarkkaa ja tehokasta.

Mesohair-hoito auttaa vahvistamaan hiuksia ja edistämään niiden kasvua. Se toimii syvällä hiusten juuressa, missä se ravitsee ja kosteuttaa hiuksia, edistää verenkiertoa ja lisää hiusjuurien hapen saantia. Hoidon vaikutus näkyy usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan useampaa hoitokertaa.

Mesohair-hoidon ainesosat valitaan yksilöllisesti hiusten kunnon ja hoidon tavoitteiden mukaan. Yleisesti käytettyjä ainesosia ovat esimerkiksi B-vitamiinit, aminohapot, mineraalit ja kasviuutteet. Nämä ainesosat auttavat vahvistamaan hiuksia, ehkäisemään hiustenlähtöä ja parantamaan hiuspohjan terveyttä.

Mesohair-hoito on kivuton ja nopea hoito, joka voidaan suorittaa ilman toipumisaikaa. Hoidon kesto riippuu käsiteltävän alueen koosta, mutta yleensä hoito kestää noin 30-60 minuuttia. Hoito ei vaadi erityistä valmistelua, mutta suositellaan välttämään voimakasta hikoilua ja hiustenpesua heti hoidon jälkeen.

Mesohair-hoito on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat vahvistaa hiuksiaan ja edistää niiden kasvua ilman kirurgisia toimenpiteitä tai lääkkeitä. Hoito sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille hiuksille, ja sen avulla voit saavuttaa terveet ja vahvat hiukset.

Mesotherapy Hair on hoitomenetelmä, joka sisältää mikroinjektioita hiuspohjaan, joissa käytetään erilaisia ravinteita ja vitamiineja hiusten kasvun ja terveyden edistämiseksi. Tässä on muutamia huomioitavia asioita ennen ja jälkeen Mesotherapy Hair -hoitoa:

Ennen hoitoa:

  • Vältä alkoholin ja verenohennuslääkkeiden käyttöä vähintään 24 tuntia ennen hoitoa.
  • Vältä kofeiinipitoisia juomia ennen hoitoa.
  • Vältä hiuspohjan liiallista pesua tai hiusten värjäämistä 2-3 päivää ennen hoitoa.
  • Ilmoita lääkärillesi kaikista allergioista tai sairauksista ennen hoidon aloittamista.

Jälkeen hoitoa:

  • Vältä hiustenpesua vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen.
  • Vältä altistumista suoralle auringonvalolle 24 tuntia hoidon jälkeen.
  • Vältä hikoilua ja kovaa liikuntaa 24-48 tuntia hoidon jälkeen.
  • Vältä hiusten värjäämistä tai muotoilua 48-72 tuntia hoidon jälkeen.
  • Käytä hellävaraista shampoota ja vältä aggressiivisia hiustenhoitotuotteita 48-72 tuntia hoidon jälkeen.
  • Juo runsaasti vettä hoidon jälkeen, jotta kehosi saa tarpeeksi nestettä ja auttaa ravinteiden imeytymistä.

 

Prev Post

Sinettipidennykset – Hiustenpidennykset

Next Post

Hampaiden valkaisu

Comments are closed