Lip-Blush

Lip Blush

Lip Blush

Huulten kestopigmentointi on kasvava trendi kauneudenhoitomaailmassa, ja erityisesti lip blush -tekniikka on noussut suosioon viime vuosina. Lip blush on huulten kestopigmentointitekniikka, jossa huulille levitetään kestävä pigmentti, joka antaa huulille luonnollisen ja täyteläisen värin.

Lip blush -tekniikka poikkeaa huulten täyttöön käytettävästä perinteisestä pigmentoinnista siinä, että lopputulos on luonnollisempi ja huulien oma sävy korostuu. Lip blush -pigmentointi sopii erityisesti henkilöille, joilla on haalistuneet tai epätasaiset huulet, tai haluavat vain korostaa huultensa luonnollista kauneutta.

Lip blush -pigmentoinnin kesto riippuu henkilön ihon tyypistä ja huulten omasta pigmentistä, mutta yleensä sen vaikutus kestää noin 1-3 vuotta. Pigmentoinnin jälkeen huulet voivat olla hieman turvonneet ja punaiset muutaman päivän ajan, mutta tämä on normaalia eikä vaikuta pigmentoinnin lopputulokseen.

Ennen pigmentointia asiakkaan kanssa käydään läpi huulten muoto ja haluttu sävy. Pigmenttiä levitetään huulille pieninä pisteinä, jolloin lopputulos on luonnollinen ja huulten oma sävy pääsee esiin. Pigmentointi tehdään yleensä kahdessa vaiheessa, ja tarvittaessa asiakkaalle voidaan tehdä myös täydennyskäsittely.

Huulten kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto huulipunan käytölle, sillä se kestää pidempään eikä lähde kulumaan tai leviämään päivän mittaan. Huulipunan käyttöä ei tarvitse lopettaa pigmentoinnin jälkeen, vaan huulipunan lisääminen voi jopa korostaa pigmentoinnin lopputulosta.

On tärkeää valita koulutettu ja ammattitaitoinen pigmentoija, joka käyttää laadukkaita pigmenttejä ja sterilisoituja työvälineitä. Pigmentoinnin jälkeen huolto ja suojaaminen UV-säteiltä ovat tärkeitä tekijöitä, jotta lopputulos pysyy kauniina mahdollisimman pitkään.

Lip blush -pigmentointi on loistava vaihtoehto huulten täyttöön ja huulipunan käyttöön, sillä se antaa luonnollisen ja kestävän lopputuloksen. Sen avulla voit korostaa huultesi luonnollista kauneutta ja saada täyteläiset huulet, joista voit olla ylpeä.

Lip Blush on hoito, jossa huulten väriä korostetaan ja parannetaan pigmentin avulla. Tässä on joitain asioita, jotka tulisi huomioida ennen ja jälkeen Lip Blush -hoitoa:

Ennen hoidon aloittamista:

  • Vältä verenohennuslääkkeitä, kuten aspiriinia, vähintään viikkoa ennen hoitoa.
  • Vältä alkoholin ja kofeiinin käyttöä 24 tunnin ajan ennen hoitoa.
  • Vältä huulien kuorintaa tai ihon kuorintaa 2 viikon ajan ennen hoitoa.
  • Vältä rasvaisen tai mausteisen ruoan syömistä 24 tuntia ennen hoitoa.

Jälkeen hoidon aloittamisen:

  • Vältä huulten kostuttamista tai koskettamista vähintään 24 tunnin ajan hoidon jälkeen.
  • Vältä syömistä tai juomista vähintään 2 tuntia hoidon jälkeen.
  • Vältä suorasäteistä auringonvaloa, saunaa, uimista tai kovaa liikuntaa 24-48 tunnin ajan hoidon jälkeen.
  • Vältä huulten kuorimista, koskettamista tai repimistä, kunnes ne ovat täysin parantuneet.
  • Käytä huulirasvaa tai balsamia tarvittaessa, mutta vältä öljypohjaisten tuotteiden käyttöä hoidon jälkeen.

On myös tärkeää muistaa, että huulet voivat olla aluksi erittäin tummat ja turvonneet hoidon jälkeen, mutta tämä on normaalia. Tämä tila paranee yleensä 3-7 päivän kuluessa hoidosta.

 

LipBlush kestopigmentointi hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

JPX3-Biorevitalisaatio

Next Post

Powder Brows-puuterikulmat

Comments are closed