Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus on erittäin hyödyllinen menetelmä, joka auttaa poistamaan ihon epäpuhtauksia, kuten mustapäitä ja aknea. Se toimii parhaiten, kun sitä käytetään säännöllisesti osana ihonhoitorutiinia, sillä se auttaa pitämään ihon puhtaana ja terveenä.

Mekaaninen ihonpuhdistus parantaa ihon tekstuuria ja ulkonäköä, sillä se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia. Tämä auttaa myös vähentämään ihon tukkeutumista ja parantaa ihon verenkiertoa, mikä voi vähentää ihon turvotusta ja parantaa sen heleyttä.

Laitteessa käytettävä imutekniikka on hellävarainen ihon kanssa ja ei vahingoita ihon pintaa. Se avaa tukkeutuneet huokoset, jolloin ylimääräinen rasva, lika ja bakteerit voidaan poistaa tehokkaasti. Tämä auttaa välttämään mustapäiden ja finnien muodostumista, mikä voi johtaa puhtaampaan ja terveempään ihoon.

Mekaaninen ihonpuhdistus on erityisen hyödyllinen niille, joilla on akneherkkä iho, sillä se voi auttaa poistamaan tulehtuneita alueita ja parantaa ihon kokonaisuutta. Se on myös tehokas iholle, joka on altis kuivumiselle tai liialliselle öljyisyydelle, sillä se auttaa tasapainottamaan ihon kosteustasapainoa.

Kaiken kaikkiaan mekaaninen ihonpuhdistus on erinomainen tapa hoitaa ihoa ja pitää se terveenä ja kauniina. On kuitenkin tärkeää huolehtia ihon puhtaudesta myös kotona käyttämällä laadukkaita ihonhoitotuotteita ja säännöllisesti puhdistamalla iho hellävaraisella tavalla.

 

Mekaaninen ihonpuhdistus on hoito, jossa iho puhdistetaan manuaalisesti tai erilaisten työkalujen avulla. Tässä on joitain huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hoidon:

Ennen hoidon aloittamista:

 • Puhdista iho hyvin ennen hoidon aloittamista. Varmista, että iho on puhdas ja kuiva, jotta puhdistustyö on tehokasta.
 • Vältä aurinkoa ja auringonottoa vähintään viikon ajan ennen hoidon aloittamista, sillä auringonpolttama iho voi olla herkkä ja altis vaurioille.
 • Vältä käyttämästä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään 24 tuntia ennen hoidon aloittamista, sillä ne voivat ärsyttää ihoa ja tehdä siitä herkemmän.
 • Kerro hoitajalle, jos sinulla on ihosairauksia tai ihottumia, sillä tämä voi vaikuttaa siihen, voidaanko hoito suorittaa.

Hoidon jälkeen:

 • Noudata hoitajan antamia ohjeita tarkasti. Yleensä sinun tulee välttää fyysistä rasitusta ja hikoilua vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, jotta iho saa rauhoittua ja paranee nopeammin.
 • Vältä koskettamasta käsiteltyä ihoa tai hankaamasta sitä, sillä se voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa tulehdusta.
 • Vältä käyttämästä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen.
 • Käytä kosteusvoidetta hoidetulle alueelle, jotta iho pysyy kosteutettuna ja paranee nopeammin.
 • Vältä saunomista, kuumia kylpyjä ja höyryjä vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, sillä tämä voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa tulehdusta.
 • Käytä korkean suojakertoimen aurinkovoidetta, jos aiot altistua auringolle hoidon jälkeen.
 • Vältä voimakasta liikuntaa ja fyysistä rasitusta useita päiviä hoidon jälkeen.

On tärkeää muistaa, että jokaisen potilaan tilanne ja hoitotarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää keskustella hoitajan kanssa ja noudattaa heidän antamiaan ohjeita saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen mekaanisessa ihonpuhdistuksessa.


Mekaaninen ihonpuhdistus hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

 

Prev Post

Timanttihionta

Next Post

Ultraäänipuhdistus

Comments are closed