Plasma Pen hoidot

Plasma Pen hoidot

Plasma Pen hoidot

Plasma Pen hoidot on uusi ja innovatiivinen menetelmä ihon nuorentamiseen ja korjaamiseen. Tämä hoito käyttää plasmakynää, joka luo pieniä mikrokanavia ihoon. Nämä kanavat stimuloivat ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä auttaa parantamaan ihon rakennetta ja kimmoisuutta.

Plasma Pen hoidot on tehokas tapa poistaa erilaisia iho-ongelmia, kuten ryppyjä, arpia, pigmenttiläiskiä, ihomuutoksia ja venymäjälkiä. Se on myös turvallinen ja kivuton hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Plasma Pen -hoidot ei vaadi leikkausta, pistoksia tai muita invasiivisia menetelmiä, joten toipumisaika on nopea. Hoito on myös pitkäkestoinen, sillä se stimuloi ihon uudistumista ja paranemista pitkään hoidon jälkeen.

Jos haluat saada nuoremman ja terveemmän näköisen ihon, Plasma Pen -hoito on hyvä vaihtoehto. Hoitoa suositellaan yleensä sarjana, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

 

Plasma Pen on hoito, jossa käytetään pienitehoista plasmavirtaa ihon kiristämiseen ja ryppyjen vähentämiseen. Tässä on joitain huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hoidon:

Ennen hoidon aloittamista:

 • Vältä auringossa oleskelua tai solariumin käyttöä vähintään kahden viikon ajan ennen hoidon aloittamista. Auringonpolttama iho voi olla herkkä ja altis vaurioille.
 • Vältä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään viikon ajan ennen hoidon aloittamista.
 • Vältä käyttämästä verenohennuslääkkeitä tai aspiriinia vähintään viikon ajan ennen hoitoa, sillä ne voivat lisätä verenvuodon riskiä.
 • Vältä meikin käyttöä hoidon päivänä, sillä meikki voi estää hoidon tehokkuutta.
 • Kerro hoitajalle, jos sinulla on aktiivisia ihosairauksia, kuten herpes tai akne, sillä nämä voivat vaikuttaa siihen, voidaanko hoito suorittaa.

Hoidon jälkeen:

 • Noudata hoitajan antamia ohjeita tarkasti. Yleensä sinun tulee välttää koskettamasta käsiteltyä aluetta vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen, jotta iho saa rauhoittua ja paranee nopeammin.
 • Vältä hankaavia ihonhoitotuotteita, kuten kuorintavoiteita, vähintään viikon ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä auringossa oleskelua tai solariumin käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä kuumia kylpyjä, saunoja ja kovaa fyysistä rasitusta vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.
 • Käytä kosteusvoidetta hoidetulle alueelle, jotta iho pysyy kosteutettuna ja paranee nopeammin.
 • Vältä voimakasta liikuntaa ja fyysistä rasitusta useita päiviä hoidon jälkeen.

On tärkeää muistaa, että jokaisen potilaan tilanne ja hoitotarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää keskustella hoitajan kanssa ja noudattaa heidän antamiaan ohjeita saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen Plasma Pen -hoidossa.

Plasma Pen hoidot hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Mesoterapia – Mikroneulaushoito

Next Post

BB Glow

Comments are closed