Dermaplaning

Dermaplaning

Dermaplaning

Dermaplaning-kuorinta on tehokas ja hellävarainen tapa poistaa kasvojen ylimääräinen karvoitus ja kuollut ihosolukko. Menetelmä perustuu huippuluokkaisen skalpellin käyttöön, jolla ihon pintakerros poistetaan hellävaraisesti. Tämä auttaa parantamaan ihon tekstuuria, vähentämään juonteita ja pigmenttiläiskiä, sekä edistämään ihon uudistumista.

Dermaplaning-kuorinta sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, ja on erityisen suositeltavaa niille, jotka etsivät tehokasta tapaa poistaa ihon pintakerroksen karheus. Menetelmä on kivuton, eikä vaadi toipumisaikaa. Suosittelemme välttämään voimakasta auringonvaloa ja käyttämään korkean suojakertoimen aurinkovoidetta hoidon jälkeen.

Jos haluat nauttia ihanan sileästä ja hehkuvasta ihosta, varaa dermaplaning-kuorinta hoito meiltä jo tänään! Avainsanat: dermaplaning, kuorinta, iho, kasvohoito, juonteet.

 

Dermaplaning on kasvojenhoitohoitomuoto, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja karvoja iholta tarkasti veitsellä. Ennen hoidon aloittamista on tärkeää keskustella hoitavan lääkärin tai kosmetologin kanssa hoidon sopivuudesta ja mahdollisista riskeistä ja sivuvaikutuksista.

Ennen dermaplaning-hoitoa iho tulee puhdistaa huolellisesti ja poistaa kaikki meikki ja ihonhoitotuotteet. On suositeltavaa välttää voimakkaita ihonhoitotuotteita, kuten happoja ja kuorivia tuotteita, noin viikon ajan ennen hoitoa, sillä nämä tuotteet voivat lisätä ihon herkkyyttä ja altistaa sen ärsytykselle.

Hoidon jälkeen iho saattaa olla hieman punainen ja herkkä, joten on tärkeää välttää auringossa oleskelua ja käyttää suojakerrointa aurinkovoiteen muodossa. Ihon tulee myös pysyä puhtaana, joten vältä koskettamasta kasvoja tai altistamasta niitä likaiselle ympäristölle muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.

Vältä myös kovaa hankausta tai kuorintaa, joka voi lisätä ihon ärsytystä ja altistaa sen infektioille. Vältä myös saunomista, kuumia suihkuja ja voimakasta hikoilua muutaman päivän ajan hoidon jälkeen. Tarkkaile ihoa mahdollisten komplikaatioiden varalta, kuten punoitusta, turvotusta tai infektioita, ja ota yhteyttä hoitavaan lääkäriin, jos huomaat mitään epänormaalia.

 

Dermaplaning-hoito on peräisin vanhasta japanilaisesta perinteestä, jossa geishat käyttivät terävää veistä poistaakseen kasvojen ylimääräiset hiukset ja kuollutta ihosolukkoa. Myöhemmin menetelmä levisi länsimaihin kauneudenhoitoalalle, jossa sitä alettiin käyttää kasvojen kuorinnassa ja ihoa silottavana hoidona. Nykyään dermaplaning on suosittu hoitomuoto kauneushoitoloissa ympäri maailmaa.

 

Dermaplaning -kasvohoito Hinnat ja ajanvarauos

Dermaplaning -kasvohoito hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Kasvojen syväpuhdistus

Next Post

Mesoterapia – Mikroneulaushoito

Comments are closed