Kasvojen syväpuhdistus

Kasvojen syväpuhdistus

Kasvojen syväpuhdistus

Kasvojen syväpuhdistus hydra beauty -hoito on tehokas tapa puhdistaa ihoa ja saavuttaa raikas, heleä iho. Hoidossa käytetään erityistä hydra beauty -teknologiaa, joka yhdistää syväpuhdistuksen ja kosteuttavan hoidon yhteen.

Hoidon aluksi kasvojen iho puhdistetaan perusteellisesti, jonka jälkeen ihoon käytetään mikroneulaushoitoa tehostavaa geeliä. Mikroneulaushoito edistää ihon uusiutumista, vähentää juonteita ja parantaa ihon rakennetta. Tämän jälkeen ihoon levitetään kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä pehmeämmän ja elastisemman.

Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja heleältä. Kasvojen syväpuhdistus hydra beauty -hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti niille, jotka kärsivät akneongelmista tai epäpuhtaasta ihosta. Hoidon jälkeen on tärkeää välttää altistumista suoralle auringonvalolle ja käyttää korkean suojakertoimen aurinkovoidetta.

Hyödylliset avainsanat hoitoa kuvaamaan: kasvojen syväpuhdistus, hydra beauty, mikroneulaushoito, kosteuttava hoito, hyaluronihappo, juonteet, ihon uusiutuminen, ihotyypit, akne, epäpuhtaudet, aurinkosuoja.

 

Kasvojen syväpuhdistus on ihonpuhdistushoito, joka auttaa poistamaan ylimääräistä öljyä, kuollutta ihosolukkoa, likaa ja muita epäpuhtauksia. Ennen hoitoa on tärkeää valmistaa iho ja huolehtia siitä, että se on puhdas ja valmis hoidettavaksi.

Ennen hoitoa on suositeltavaa välttää voimakkaita ihonhoitotuotteita, kuten happoja ja kuorivia tuotteita, noin viikon ajan ennen hoitoa. Tämä auttaa välttämään ihon ärsytystä ja herkkyyttä. Ennen hoitoa kannattaa myös välttää voimakasta auringonottoa ja suojata iho auringolta käyttämällä aurinkosuojaa.

Hoidon jälkeen iho saattaa olla hieman punainen tai ärtynyt, ja se voi myös olla herkkä. On tärkeää suojata iho auringolta ja välttää voimakkaita ihonhoitotuotteita, kuten kuorivia tuotteita, noin viikon ajan hoidon jälkeen. Pese kasvot lempeästi ja kosteuta ihoa kosteusvoiteella.

Vältä myös hikoilua, saunomista ja voimakasta liikuntaa muutaman päivän ajan hoidon jälkeen, sillä nämä voivat ärsyttää ihoa ja hidastaa paranemisprosessia. Jos huomaat iho-oireita, kuten punoitusta, kutinaa, turvotusta tai ihottumaa, ota yhteyttä hoitavaan lääkäriin tai kosmetologin.

 

Kasvojen syväpuhdistus hinnat

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Täyteainehoidot

Next Post

Dermaplaning

Comments are closed