Hampaidenvalkaisu

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista kosmeettisista hoidoista, joka voi parantaa huomattavasti hymyn ulkonäköä ja itsetuntoa. Meillä käytössä oleva peroksiditon valkaisumenetelmä yhdistettynä LED-laservaloon on turvallinen ja hellävarainen tapa saada aikaan kirkkaampi hymy ilman kipua tai herkkyyttä.

LED-laservalon käyttö valkaisussa on turvallinen ja tehokas, sillä sen kylmä valo aktivoi valkaisugeelin aineet ilman kudoksiin kohdistuvaa lämpöä. Tämä estää hampaiden vahingoittumisen ja kipujen aiheutumisen.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme välttämään värjääviä ruoka-aineita ja juomia ennen ja jälkeen hoidon. Hampaiden harjaus ennen hoitoon tuloa auttaa myös valmistautumaan valkaisuun parhaalla mahdollisella tavalla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että hampaiden valkaisu ei sovi kaikille. Jos olet raskaana tai imetät, kärsit valoallergiasta tai suussasi on tehty kirurgisia toimenpiteitä äskettäin, on parempi odottaa ennen kuin teet hampaiden valkaisun.

Myös alle 16-vuotiaiden tulee välttää hampaiden valkaisua. Jos olet epävarma, voit aina kysyä lisätietoja meiltä tai hammaslääkäriltäsi.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että ammattilaisten tekemänä hampaiden valkaisu on turvallinen ja vähiten hammasta vaurioittava tapa parantaa hymyn ulkonäköä. Muista kuitenkin noudattaa ohjeita ja varoa tilanteita, joissa hampaiden valkaisu voi aiheuttaa haittaa suun terveydelle.

Hampaiden valkaisu on suosittu kosmeettinen hoito, joka auttaa poistamaan hampaiden värjäytymiä ja saamaan kirkkaamman hymyn. Tässä on joitain huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hoidon:

Ennen hoidon aloittamista:

  • Keskustele hammaslääkärin kanssa mahdollisista riskeistä tai haittavaikutuksista, joita voi esiintyä.
  • Vältä juomia, jotka voivat värjätä hampaita ennen hoitoa, kuten kahvia, teetä, punaviiniä ja hiilihapollisia juomia.
  • Varmista, että hampaat ovat terveet ja puhdistetut ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen:

  • Vältä syömistä ja juomista 30-60 minuutin ajan hoidon jälkeen, jotta valkaisuaineet voivat imeytyä hampaisiin.
  • Vältä juomia ja ruokia, jotka voivat värjätä hampaita vähintään 24-48 tuntia hoidon jälkeen.
  • Vältä tupakointia vähintään 24-48 tuntia hoidon jälkeen, sillä tupakointi voi heikentää valkaisun vaikutusta.
  • Vältä kuumia ja kylmiä juomia tai ruokia heti hoidon jälkeen, sillä hampaat voivat olla herkemmät ja alttiimmat reaktioille.
  • Vältä käyttämästä tahnaa, joka sisältää voimakkaita hankaavia aineita vähintään 24-48 tuntia hoidon jälkeen.
  • Pidä huolta suuhygieniasta harjaamalla hampaasi kahdesti päivässä ja käyttämällä hammaslankaa päivittäin.

On tärkeää muistaa, että jokaisen potilaan tilanne ja hoitotarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi on tärkeää keskustella hammaslääkärin kanssa ja noudattaa heidän antamiaan ohjeita saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen hampaiden valkaisuhoidossa.

Hampaiden valkaisu hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Mesotherapy Hair

Next Post

Huulien Muotoilu ja...

Comments are closed