Huulien Muotoilu ja Täyttö

Huulien Muotoilu ja Täyttö

Huulien Muotoilu ja Täyttö

Huulien Muotoilu ja Täyttö hoidoissa käytettävät täyteaineet ovat hyaluronihappopohjaisia. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Ihon oman hyaluronihapon määrä laskee iän myötä, mikä aiheuttaa ryppyjä, juonteita ja ihon veltostumista. Ihoon injektoitava, synteettinen hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta ja pehmeyttä.

Täyteainehoitojen vaikutus iholla kestää n.3-12kk. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttavat mm. Käytetty täyteaine ja sen määrä, asiakkaan ikä, ihon kunto ja hoidettava alue. Esimerkiksi leuassa täyteaine pysyy pidempään kuin huulissa. Vaikutusta voidaan tehostaa uusintahoidoilla muutaman kuukauden välein. Hoidot sopivat kaikille täysi-ikäisille, sukupuoli- tai yläikärajoja ei ole.

 • Älä tule hoitoon jos:
  – olet raskaana tai imetät
  – olet alle 18-vuotias
  – sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivisessa tilassa
  – sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta
  – sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa)
  – sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet
  – sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia
  – sinulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella

Täyteainehoidoilla tavoitellaan eri asioita riippuen mm. asiakkaan iästä. Kun asiakas tulee täyteainehoitoon tai sitä edeltävään konsultaatioon, käydään yhdessä hoitajan kanssa läpi asiakkaan toiveet ja odotukset. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti.
Lisäksi keskustellaan muista hoitoon liittyvistä asioista, sekä kerrotaan mahdollisista reaktioista ja riskeistä. Oikein toteutettuna hoidon sivuvaikutukset jäävät ohimenevään punoitukseen ja turvotukseen pistoskohdissa. Vakavat haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia.

Tavallisimpia alueita täyteainehoidolle ovat huulet (täyttö ja muotoilu), nenä, nasolabiaaliset juonteet, posket sekä leukalinja ja leuan kärki.

 • Ennen hoitoa:
  – tulee vältää Omega-3- ja kalaöljyvalmisteita (voivat lisätä verenvuotoa/mustelmia) sekä tulehduskipulääkeitä (nopeuttavat täyteaineen poistumista kehosta)
  – alkoholia tulee välttää 24h ennen ja jälkeen hoidon
  – jos toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpide siirtyy.
  – hoidon ajankohta kannattaa valita hyvissä ajoin ennen tärkeää tilaisuutta. 2 viikossa hoidosta aiheutuneet mahdolliset mustelmat ja turvotus ovat poistuneet.
  – hoito tulee tehdä myös vähintään 10 päivää ennen mahdollista lentomatkaa.

 • Hoidon jälkeen:
  – hoidetun alueen koskettelua ja hierontaa tulee välttää ensimmäisten kuuden tunnin ajan (pl. huulet, mihin pitää levittää huulirasvaa).
  – meikata voi seuraavana päivänä
  – saunaa, urheilua, hikoilua ja suoraa auringonpaistetta tulee välttää noin viikon verran.
  – alkoholia ja tupakointia tulee välttää välintään 24h hoidon jälkeen
  – suolaa tulee välttää ensimmäiset kolme päivää (lisää turvotusta)
  – juo paljon nestettä
  – vältä ensimmäisten 24 tunnin aikana kuumaa/lämmintä syötävää ja juotavaa sekä tulisia ruokia
  – varmista, että huulten muotoilun jälkeen sinulla on käytössäsi hygieeninen, uusi, puikkomainen huulirasva. Käytä rasvaa runsaasti varsinkin ensimmäisen kolmen päivän aikana.
  – Hoidetun alueen päällä ei saa nukkua eikä siihen saa tulla painetta/painelua.

Jos haluat ottaa samalle alueelle erimerkkistä täyteainetta, on suositeltavaa odottaa vähintään puoli vuotta. Näin voidaan varmistua siitä, etteivät erimerkkiset hyaluronihappovalmisteet aiheuta käytettäessä ongelmia.

Revolax deep

Revolax deep on korkealaatuinen täyteaine, jota voidaan käyttää sekä kasvojen muotoiluun että ryppyjen poistoon. Täyteaineessa on mukana puudutetta, lidokaiinia. Revolax deep on valmistettu modernilla teknologialla, joka takaa korkean laadun sekä lukuisia hyötyjä:

 • Tuo loistavan viskoelastisuuden, joka tarjoaa nopeita, mutta kestäviä tuloksia
 • Pysyy paikallaan ja saavuttaa haluttuja tuloksia jotka kestävät
 • Tuotteen yksivaiheinen rakenne yhdistettynä silloitettuun hyaluronihappopolymeeriin takaa pitkäkestoisia tuloksia (12-18 kuukautta)
 • Ei-eläin-pohjainen täyteaine
 • Täysin sopiva ihmisen kudokseen, mikä vähentää ei-haluttujen sivuvaikutusten riskin lähes olemattomiin.

Revolax Sub-q

Revolax Sub-q sijoittuu ihon täyteaineiden parhaimpien ja kestävimpien joukkoon. Täyteaine keskittyy syviin ja erittäin vaativiin ryppyihin. Tuotteen puhdas hyaluronihappo ja sen korkea viskoelastisuus ominaisuuksineen takaa sen, että tällä tuotteella saadaan välittömiä tuloksia. ja se  Se on täysin turvallinen syvempään ihoinjektointiin, koska se on puhdas, testattu ja hyväksytty täyteaine. Tuloksena on tuote, joka Komplikaatioiden riski on minimaalinen, sillä Sub-q on yhteensopiva ihmisen organismeihin eikä tuote ole immunogeeninen.Täyteaineessa on mukana puudutetta, lidokaiinia.

 • Sub-q on hyaluronihappotäyteaine, jonka rakenne on helposti kestävä ja muotoiltava. Sen kesto tyypillisesti ulottuu kahdestatoista jopa kahdeksaantoista kuukauteen.
 • Sub-q on yhteensopiva ihmisen organismeihin eikä tuote ole immunogeeninen. Siksi komplikaatioiden riski on minimaalinen.
 • Sopii kaikille ihotyypeille.
 •  Tuote sisältää täysin synteettistä hyaluronihappoa, mutta on 100-prosenttisesti biohajoava
 • Tarjoaa luonnollisen näköisiä tuloksia ja korkean potilastyytyväisyyden.

Juvéderm™ ULTRA™ SMILE

Juvéderm Ultra Smile on huulten korostukseen tarkoitettu tuote, jossa on sileä koostumus.

 • Tasoittaa epäsymmetrisyyden ylä- ja alahuulessa ja auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä parantamalla huulten rakennetta.
 • Auttaa myös häivyttämään mm. tupakoinnin aiheuttamia juonteita ja antaa huulille lisää volyymiä ja korostaa niiden ääriviivoja.
 • Uusin lisä Juvéderm Ultra -sarjaan, johon on lisätty mukaan paikallispuudute, lidokaiini, jotta injektointi olisi mahdollisimman mukavaa.
 • Ainutlaatuinen koostumus, joka on suunniteltu heti havaittaviin, pitkäkestoisiin ja luonnollisen näköisiin tuloksiin, jonka vaikutukset kestävät jopa 12 kuukautta.

Huulien Muotoilu ja Täyttö hinnat 

Voit varata ajanvarauoksen kautta Timma

Prev Post

Hampaiden valkaisu

Next Post

Ripset ja Kulmat

Comments are closed